حجت الاسلام غلامی رکن آبادی امام محله مسجد فاطمهزهرا(س) در قم، با سابقه ۳۰ ساله تبلیغی، در حدود ۱۴ سال امامت است و توانسته در این مدت موفقیتهای خوبی را در رفع مشکلات اهالی داشته باشد.
به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت الاسلام محمدرضا غلامی رکن آبادی متولد ۱۳۴۵ در یکی از مناطق محروم قم زندگی میکند. او وظیفه شرعی خود را گره گشایی از مردم و مشکلات آنها میداند و توانسته در کنار فعالیتهای خود در مسجد، در زمینه خدمت به مردم نیز موفق عمل کند.
این امام محله با کمک خیرین و اهالی محله در جهت تأمین جهیزیه و آزاد کردن زندانی و مشاوره در ارتباط با ازدواج، گامهای خوبی برداشته است؛ در حالی که برای هیچ یک از خدمات، هیچ هزینهای دریافت نمیشود.
این امام محله در مورد حمایت از ازدواج جوانان، با حمایتهای مردمی، سال قبل ۴ مورد جهیزیه کامل و امسال نیز ۷ مورد جهیزیه تأمین کرده است؛ از طرفی توانسته ۱۴ نفر از زائراولیها را به سفر کربلای معلی بفرستند.
وی در جهت تعامل با جوانان و نوجوانان، بسیج و کانون راه اندازی کرده است، در حال حاضر محوریت امور مسجد با نوجوانان است و حتی خواندن دعا نیز توسط کودکان در محله صورت میگیرد.
حجت الاسلام غلامی رکن آبادی همچنین فعالیت بانوان در بخشهای مختلف مسجد را از جمله دستاوردهای مهم مشارکت مردمی میداند.
توجه به وضعیت عمرانی مسجد و پایگاهها بخشی از فعالیتهایی است که در سایه سار این مسجد انجام میشود؛ در زمینه تعمیرات منازل فقرا نیز ۵ مورد در سال جاری مورد حمایت قرار گرفت.
در حال حاضر این مسجد با جلب مشارکتهای مردمی، ۳۰۰ خانوار نیازمند را تحت پوشش دارد و ۷۰۰ خانوار نیز برای تحقیقات معرفی شدهاند که در نوبت رسیدگی هستند.
این امام محله در طول ۳۰ سال فعالیت، شروع اقدامات خود را از نذری ویژه امام حسن(ع) میداند، نذریای که هر سال، تعداد کثیری را میهمان سفره کریم اهل بیت(ع) می کند و با اهدای یک جعبه خرما، برای نمازگزاران در مساجد مختلف ادامه دارد. به اعتقاد او بسیاری از گام های خیر از همین نذر برای امام حسن(ع) نشأت گرفته است.
این امام محله که بومی این منطقه است، از سال ۱۳۷۰ به صورت پراکنده فعالیت خود را آغاز کرده و از سال ۱۳۸۹ امامجماعت این منطقه میشود.
حجت الاسلام رکن آبادی در سالهای فعالیت تبلیغی خود در شیراز، چالوس و سایر شهرها، حضور پیدا کرده است؛ مدتی در قم فرمانده بسیج بود محور برگزاری مراسمات مناسبتی مختلفی را برعهده داشته است.
وی در ابتدای فعالیت خود در این منطقه با محرومیت شدید منطقه مواجه شده و با کمک خیرین سعی در بهبود این مسئله داشته است.
جذب جوانان و نوجوانان به دلیل مسن بودن هیئت امناء و دور بودن مدارس از این منطقه به صورت ضعیف انجام شده اما رکنآبادی با انتخاب هیئت امنای جوان سعی در حل این مسئله داشته است.
در زمینه فرهنگی، کلاسهای تجوید و تفسیر، کلاسهای روش دعاخوانی برای نوجوانان برگزار شده است. همچنین با بهرهمندی از ظرفیت مردمی، مؤسسه خیریه فاطمه زهرا(س) تأسیس شد که در این مؤسسه سیصد نفر را تحت پوشش قرار داده و افرادی را به صورت رایگان به کربلا فرستاده است. از سوی دیگر تهیه بستههای معیشتی و تهیه اقلام اساسی جهیزیه نیز از دیگر امور خیری است که به برکت راهاندازی این مجموعه انجام گرفته است.
همچنین در زمینه عمران و آبادانی با کمک مردم، فضایی برای کانون فرهنگی و پایگاه بسیج، ساخته و بنای مسجد تعمیر و تجهیز شد.
حجت الاسلام رکن آبادی به عنوان فعال اربعینی با همکاری گروه جهادی، هشت اتوبوس زائر را به کربلا خواهد فرستاد. او معتقد است روحانیون باید ارتباط خود را با مردم نزدیکتر کنند و وظیفه خود را در زمینه محرومیت زدایی و رفع فقر فرهنگی به خوبی انجام دهند.
در دیگر رسانهها ببینید: