سختی و مشقت با زندگی طلبگی عجین شده و نمیشود آن را کتمان کرد، وقتی برای انجام رسالتی که بر دوش داری، با اینکه میتوانی در شهر و دیار خود خدمت کنی، اما رنج و سختی را به جان میخری و کیلومترها دور از دیار خود و در محروم ترین نقطه کشور که فاقد سطحیترین امکانات است به این رسالت تبلیغی مهم میپردازی تا به محرومترین مردمان کشورت خدمت کرده باشی.
به گزارش خبرنگار روابط عمومی بنیاد هدایت، حجتالاسلام مجید پاک نیّت، متولد سال ۱۳۶۸، دارای مدرک سطح ۳ حوزه علمیه و اهل شهرستان داراب استان فارس است و هم اکنون مدیر حوزه علمیه شهرستان قلعه گنج کرمان است.
او حدود سه سالی است که در منطقه محروم رمشک از توابع شهرستان قلعه گنج استان کرمان، مشغول فعالیت های جهادی ـ تبلیغی است، منطقه ای محروم که جمعیت آن را ۹۰ درصد از اهل تسنّن و ۱۰ درصد تشیّع تشکیل میدهند، اما محرومیت، محرومیت است و خدمت به خلق خدا در اولویت برنامه های این طلبه جهادی است بدون اینکه تفاوتی میان پیروان مذاهب مختلف قائل باشد.
او علاوه بر فعالیتهای جهادی و تبلیغی که در ۱۸ روستای این منطقه انجام میدهد، در مسجد امام صادق (ع) حوزه علمیه قلعه گنج نیز فعالیتهایی دارد که بخشی از این فعالیتها، برگزاری دورههای آموزشی ویژه خواهران طلبه است، که حدود ۷۵ نفر هستند و به منظور برگزاری مراسمات مذهبی و دینی و کلاسهای قرآنی و اخلاقی این دوره ها را جهت ورود آنها به مدارس منطقه انجام میدهد.
این امام محله، در زمینههای فرهنگی و اجتماعی نیز فعالیتهای مؤثری انجام داده است، و با آسیب شناسی منطقه، در پی رفع مشکلات مردم آنجا برآمده و از آنجائیکه در این منطقه مشکل اعتیاد و طلاق غالب است و فقر هم بر مشکلات آن افزوده است، بحث اشتغالزایی مردان را در اولویت برنامههایش قرار داده و با پشتوانه کار فرهنگی در زمینه طلاق و ازدواج سعی کرده این آسیب را به حداقل ممکن برساند.
مردم این منطقه که به معنای واقعی کلمه در فقر به سر میبرند، گاهی محتاج لقمه ای نان و یا یک وعده غذای گرم هستند، از این رو حاج آقای پاک نیت به کمک خیرین، توزیع بسته های معیشتی به خانوادههای نیازمند را در دستور کارش دارد.
اطعام، از مصادیق انفاق و احسان به شمار میرود و مورد توجه ویژه ائمه معصومین علیهم السلام قرار گرفته و پاداش بزرگ و ارزشمندی برای آن در نظر گرفته شده است، از این رو، با توجه به فقر مردم این منطقه و حفظ حُرمت انسانی آنان، در مناسبت های مختلف دینی و مذهبی، اطعام سفره های کریمانه اهل بیت علیهم السلام توسط این روحانی دغدغه مند انجام میگیرد.
این فعال فرهنگی، به همت خیرین در مشهد مقدس که تمام هزینه های سفر کربلای زائر اولی های این منطقه محروم را تقبل کرده بودند، کاروانی ۴۸ نفره را ساماندهی کرده و با تشرُف آنها به کربلای معلّی زمینه دعای خیر پدران و مادران سالخورده ای که شاید هرگز انتظار چنین سفری را نداشتند برای خود خریده است.
با اینکه عصر، عصر ارتباطات است و امکانات رفاهی نسبت به سالیان گذشته و دوره آباء و اجداد ما بسیار پیشرفته تر شده، ممکن است به ذهن کسی خطور نکند که هنوز هم مکان هایی وجود داشته باشند که از ابتدایی ترین امکانات بی بهره باشند، اما هستند، به طور مثال، روستایی در این منطقه محروم قرار دارد که حدود بیست خانواده در آن زندگی میکنند و بهدلیل فقر زیاد همچون انسانهای صد سال پیش، به دور از رفاه و امکانات اولیه، روزگار میگذرانند.
این روستا فاقد سرویس بهداشتی و حمام بوده که به همت خیرین و پیگیری های این طلبه جهادی، دو سرویس بهداشتی و دو حمام عمومی در این روستا ساخته شده، همچنین ساخت مسجد در برخی روستاها که به همت خیرین انجام شده، در کارنامه فعالیتهای جهادی این مرد پُر تلاش وجود دارد.