در قالب طرح«1414»؛

۱۷۰۰ زوج جوان زندگی ساده خود را با زیارت امام رضا آغاز کردند

۱۷۰۰ زوج جوان زندگی ساده خود را با زیارت امام رضا آغاز کردند
مجتبی عظیمی
0
۲۶ آذر ۱۴۰۱

این روزها که مشکلات اقتصادی گریبان‌گیر همه مردم شده است، بیشترین زیان ناشی از آن را جوانان دم بخت می‌بینند که هزینه‌های سرسام آور برگزاری مراسمات ازدواج و تشکیل زندگی، رغبتی برای آنان جهت تن دادن به امر ازدواج باقی نگذاشته است تا جسورانه بتوانند پا در این مسیر بگذارند، اما در این هیاهوی اقتصادی، دستان یاری‌گری هم هستند که دغدغه‌هایشان از جنس نور و امید است که با فرهنگ سازی ازدواج آسان و دوری از تجملات، نجات‌دهنده این جوانان از هیولای اقتصادی و مشکلات ناشی از آن برای ازدواج‌هایشان بوده‌اند.

به گزارش مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت‌الاسلام سهراب راوند، متولد سال ۱۳۶۸ و امام جماعت مسجد امیرالمؤمنین(ع) روستای حیدر آباد شهرستان رودبار از توابع استان کرمان می‌باشد.
این روحانی دغدغه‌مند، حدود ۶ سال قبل به‌دلیل وجود مهریه‌های سنگین و هزینه‌های بالای ازدواج و عدم رغبت جوانان شهرستان خود به این امر مهم، طرحی را با عنوان ۱۴۱۴، در راستای فرهنگ سازی ازدواج آسان برای جوانان در این منطقه اجرا کرد که یکی از شروط مهم این طرح مبارک و پر خیر و برکت این بود که به نیت ۱۴ معصوم، تنها باید ۱۴ سکه بهار آزادی و ۱۴ میلیون تومان وجه نقد در دفترچه عقد زوجین به عنوان مهریه ثبت می‌شد تا بتوانند از خدمات این طرح برای ازدواج خود بهره بگیرند.
در این طرح خداپسندانه به تهیه جهیزیه و برگزاری مراسم ازدواج و بعد از آن اهدای سفر مشهد مقدس به زوجین می‌پردازند که به برکت آن در طی این ۶ سال، حدود یکهزار و ۷۰۰ زوج از این طرح بهره گرفته‌اند و بوسیله آن تشکیل زندگی مشترک داده‌اند.
حجت الاسلام راوند می‌گوید: کلاس‌های قبل از ازدواج و مسائل مربوط به آغاز زندگی را نیز برای زوجین برنامه‌ریزی کردیم تا آنان با انتخاب‌های درست تری راهی خانه بخت شوند.
او منابع لازم برای تأمین هزینه‌های تهیه جهیزیه و برگزاری مراسمات عقد و ازدواج این زوجین را با کمک‌های مؤسسه خیریه حضرت زهرا(س) در تهران،
و همچنین بوسیله حمایت‌های مالی یکی از دوستان خود که تاجر بزرگ و قابلی است که سال‌ها در کار خیر یاری‌گر محرومان بوده است، مهیا می‌کند.
وی درباره هدف خود از انجام اینکار می‌گوید: در زمینه ازدواج آسان در سطح شهرستان ما باید فرهنگ سازی‌هایی انجام می‌شد و هنوز هم علی‌رغم اجرای این طرح، راه زیادی را در پیش داریم تا به آن هدف مورد نظر به صورت کامل دست یابیم؛ تا قبل از اجرای این طرح در شهرستان ما به‌دلیل هزینه‌های بالا و تجملات، ازدواج خیلی کم‌رنگ شده بود و ما وارد این حیطه شدیم که یک کار ماندگار و اثر گذاری انجام داده باشیم، به لطف خدا سایرین هم با الگو برداری از کار ما، زمینه ساز ازدواج آسان جوانان شدند، اما امید داریم که روزی خود خانواده‌ها به این سمت بروند و با حذف تجملات و آسان کردن ازدواج‌ها باعث شکل گیری راحت‌تر این سنت حسنه شوند.

تربیت قریب به ۳۰ حافظ قرآن

این روحانی فعال علاوه بر این خدمات ارزشمند و نوع‌دوستانه، در مسجد محل تبلیغی‌اش هم اقدامات قابل توجهی انجام داده است و در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اجرای طرح ده میلیون حافظ در کشور، رسالتش را در این راه با برگزاری کلاس‌های قرآن و تفسیر و کلاس‌های حفظ، و تربیت حافظ پیش برده است که حدود ۶_۷ نفر حافظ کل قرآن و نزدیک ۲۰ نفر حافظ پانزده جزء را به برکت برگزاری این دوره‌ها در این منطقه تربیت کرده است.

شهری که غسالخانه نداشت

دیگر اقدام بزرگ و قابل تحسین این روحانی پرتلاش، پیگیری برای ساخت غسالخانه در شهرستان خود بوده است که به دلیل عدم وجود غسالخانه در این شهرستان، مردم این شهر مجبور بودند جهت انجام غسل اموات خود مسیری بالغ بر ۵۰ کیلومتر را در گرمای ناجوانمردانه این منطقه گرمسیری و سرمای استخوان سوز زمستان آن به مشقت طی کنند و برای انجام این امور به یکی از شهرهای اطراف بروند که با این اتفاق یکی از مشکلات بزرگ اهالی این منطقه مرتفع شد.
نعمت خدمت در راه خدا و برداشتن بار از روی دوش هم‌نوع، سعادتی است که نصیب هر کسی نمی‌شود، اما افرادی همچون حجت الاسلام راوند با صفای باطن و قلوب مهربانشان کاری کرده‌اند که نگاه خداوند و دعای خیر مردم تا ابد پشت سرشان باشد.

در دیگر رسانه ها ببینید:
وب سایت مهرواره محله همدل

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!