مدیر عامل بنیاد هدایت گفت: با وجود اینکه عموم مردم مطلع هستند که زندگی در غرب و کشورهای اروپایی چقدر سخت است، عده ای هنوز حاضر نیستند آن رؤیایی که در ذهنشان شکل گرفته را خراب کنند؛ برای مقابله با دشمنی که کار خود را با رؤیاهای پوشالی پیش میبرد ما نیز باید رؤیا بسازیم و تصویری زیبا مبتنی بر باورهای خود ارائه دهیم؛ تصویری که دست یافتنی و واقعی است و در آیات و روایات به ما وعده داده شده است.
به گزارش خبرنگار روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت الاسلام سیدناصر میرمحمدیان مدیر عامل بنیاد هدایت، در سومین روز از نخستین رویداد ملی «شهیده ناهید فاتحی» که با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از بانوان بانوان مسجدی سر شبکه مجاهد تبیین در سالن اجتماعات نمایشگاه مسجد جامعه پرداز در مسجد مقدس جمکران در حال برگزاری است به جمعبندی مباحث ارائه شده در این دوره پرداخت.
وی با اشاره به موضوع حلقههای میانی و نحوه پای کار آوردن مردم و حل مسائل به کمک آنها، گفت: حل مسئله را به صورتهای مختلف میتوان دسته بندی کرد؛ فردی، خانوادگی و اجتماعی. دسته بندی دیگر سخت افزاری و نرم افزاری است و یا میتوان به مسائل جسمی، روانی، روحی و فکری دسته بندی کرد.
مدیر عامل بنیاد هدایت با اشاره به تقسیم بندی مسائل متناسب با ابعاد معنوی انسان، بیان داشت: برخی امور به جسم انسان بر می گردد و گاهی مسائل مربوط به روان و نفس است و برخی مسائل نیز روح را درگیر خود میکند. حضور در اعتکاف باعث شادی می شود چون روح لذت می برد؛ روح ما باید در ملکوت تنفس کند وگرنه میمیرد.
حجت الاسلام میرمحمدیان افزود: اینکه دل ما و شما برای امام زمان(عج) پر می کشد یا غروب جمعهها دل ما میگیرد به این دلیل است که فرمودند شیعیان از اضافه گل ما خلق شدهاند؛ غروب جمعه دل امام زمان(عج) میگیرد برای همین دل مؤمنین هم می گیرد.
وی بعد عقلانیت و شخصیت فکری انسانهار ا نیز بسیار مهم دانست و گفت: اینکه قرآن درباره پیامبر(ص) میفرماید«یَضَعُ عَنْهُمْ إِصْرَهُمْ وَالْأَغْلَالَ الَّتِی کَانَتْ عَلَیْهِمْ» منظور این است که او غل و زنجیر از دل و ذهن مردم باز می کند و تنها ملاک جسم نیست؛ ممکن است کسی در زندان باشد ولی روح و عقلش آزاد باشد.
مدیرعامل بنیاد هدایت با تأکید بر اینکه مسئلههای پیرامون ما لزوما درستترین و پایدارترین مسائل نیستند، اظهار داشت: بنابراین در حل مسئله باید برویم سراغ آن مسئله ریشهای که شامل همه میشود و اگر آن مسئله حل شود سایر مسائل نیز به خودی خود برطرف شده یا به محاق میروند. آن مسئله اصلی جاری شدن ولایت عرضی در جامعه و در همه شئون زندگی ما است.
وی ارائه تصویر درست از انقلاب اسلامی و سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی و همچنین وضعیت جامعه غربی را در جنگ روایتها، بسیار مهم خواند و گفت: جنگ ترکیبیای که دشمن علیه ما راه انداخته است، این تصور را در ذهن ما ایجاد کرده که وضعیت بسیار نامطلوبی داریم؛ حال آنکه اینطور نیست.
حجت الاسلام میرمحمدیان افزود: زمانی بود که تمدن غربی، جایگاه بانوان را به حراج گذاشته بود اما امروزه کارشان به جایی رسیده که انسانیت را زیر سؤال برده اند و چیزی از انسانیت باقی نمانده است؛ بیش از یک میلیون نفر در آلمان گرد هم جمع شدند و درخواست داشتند که آنها را به عنوان سگ به رسمیت بشناسند؛ تنزل جایگاه انسانیت در اثر تمدن غربی است.
وی به از بین رفتن پیوندهای اجتماعی، عواطف و فروپاشیدن نهاد خانواده در جوامع غربی اشاره کرد و گفت: زمانی با تأسف میگفتیم که وقتی زن و شوهر غربی به رستوران میروند هر کدام پول غذای خود را حساب میکننند اما امروزه میشنویم که زن و شوهر به رستوران میروند، یکی از آنها که پول دارد غذا سفارش میدهد و در مقابل چشم دیگری که گرسنه است و پول ندارد، غذایش را میخورد و بعد باهم از رستوران بیرون میروند.
مدیرعامل بنیاد هدایت استفاده از رؤیا را یکی از ابزارهای شکلگیری و گسترش تمدن غرب خواند و گفت: زمانی بود که ارتباطات کم بود، طبیعی بود که رؤیای زندگی آمریکایی با آن تصویرسازی جذاب مردم را فریب دهد اما در حال حاضر با وجود اینکه عموم مردم مطلع هستند که زندگی در آنجا و کشورهای اروپایی چقدر سخت است، هنوز حاضر نیستند آن رؤیایی که در ذهنشان شکل گرفته را خراب کنند.
حجت الاسلام میرمحمدیان تصریح کرد: پزشکی به آمریکا مهاجرت کرده بود به تصور اینکه بتواند آنجا زندگی بهتری را برای خود رقم بزند اما پس از اینکه به سختیها و مشکلات آنها دچار شد، باز هم حاضر نبود که از وضعیت آمریکا انتقاد کند و به مسئولان ایرانی فحش میداد که چرا شرایط را طوری کردید که من مجبور به مهاجرت به چنین جایی بشوم!
وی ساخت رؤیای پارک را متناسب برای زندگی آپارتمانی عصر مدرنیته دانست و گفت: انسانها در این شرایط صبح تا شب در آپارتمانهای کوچک زندگی میکنند و برای رهایی از این وضعیت پارکها را ساختند اما این رؤیا به قدری زیبا ارئه شده است که حتی در روستاهای بسیار زیبا و سرسبز ما نیز بچهها دوست دارند که به پارک بروند.
مدیرعال بنیاد هدایت تأکید کرد: برای مقابله با دشمنی که کار خود را با رؤیاهای پوشالی پیش میبرد ما نیز باید رؤیا بسازیم و تصویری زیبا که مبتنی بر باورهای خود ارائه دهیم. تصویری که دست یافتنی و واقعی است و در آیات و روایات به ما وعده داده شده است.