دوران کودکی و نوجوانی بهترین فرصت برای نهادینه کردن ارزشها در قلب و ذهن انسان است و شاید آموختههای این دوران هیچ گاه از ذهن آدمی پاک نشود؛ همانطور که امیرالمومنین میفرمایند: دل نوجوان مانند زمین خالى است،هر آنچه در آن انداخته شود، مىپذیرد.
حجت الاسلام پیری نیز معتقد به همین مسئله است و کمر همت بسته تا با برنامههای مختلف، بچهها را جذب و سپس کلام وحی الهی را در دل و جان آنان جای دهد.
به گزارش خبرنگار روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت الاسلام وحید پیری متولد سال ۱۳۶۷ و امام روستای ملک حیدری شهرستان زهک است که امامت مسجد جامع الغدیر این منطقه را عهده دار است.
او هرسال همزمان با پراکنده شدن عطر ماه مبارک رمضان، همچون بسیاری از نقاط کشور، برنامه جزء خوانی قرآن را برگزار میکند تا نوای دلنشین کلام خداوند در دلها زنده شود و مردم از اجر عظیم تلاوت قرآن در ماه ضیافت الهی بهره مند شوند.
مهمترین اقدام این طلبه فعال تلاش برای جذب بچهها به مسجد و قرآن از طریق برگزاری کلاسهای مختلف و فعالیتهای ورزشی است؛ چرا که خوب میداند رسوخ کلام الهی در قلب نسل امروزی چه اثرات و برکاتی را میتواند به همراه داشته باشد.
فعالیت قرآنی حاج آقا پیری محدود به ماه رمضان نیست، بلکه در طول سال هم برنامههای قرآنی دارد و هرشب تلاوت یک صفحه از قرآن و تفسیر یک آیه جزء برنامههای همیشگی این روحانی پرتلاش است.
او اکنون پا به پای جای جای ایران به اجرای طرح ابلاغی سازمان تبلیغات با عنوان مسطورا (زندگی با آیهها) پرداخته و پیرامون این طرح میگوید: طرح مسطورا بسیار عالی است، اما اگر تفسیر آیات به صورت تصویرسازی به مردم نشان داده شود، اثرات مبارک و بهتری را بر جای میگذارد.
یکی از حیطههای فعالیت این امام روستا، دستگیری از نیازمندان است که به صورت کاملا مردمی انجام میدهد. اهالی منطقه تبلیغی او پای کار برپایی سفره افطاری ساده در مسجد نیز هستند و هرشب به همت مردم منطقه، این سفره برپا میشود و پذیرای روزهداران است.
حاج آقا پیری تمام همت خود را به کار بسته تا با انجام طرحهای مختلف، به رونق مسجد کمک کند و در این راستا با ارتباط گیری با بسیج خواهران و برادران و برپایی حلقههای صالحین برای بچهها و برقراری ارتباط با دانش آموزان در مدارس و دعوت آنان به مسجد و بیان احکام و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه در تلاش است تا مسجد تبلیغیاش رنگ و بوی دیگری به خود گیرد.
او میگوید: ما رسالتی داریم و رسالت ما بخاطر لباسی است که بر تن ماست همانطور که پیغمبر عظیم الشان اسلام، زحمات بسیاری برای تبلیغ دین کشید اکنون وظیفهی ماست که برای دین و مذهب گامی برداریم و تلاش کنیم که مردم شور و شوق نسبت به دین و آیین پیدا کنند.
او در پاسخ به این سوال که برای پایگاه قرآنی شدن مساجد چه کارهایی باید انجام داد، بیان میدارد: اولین قدم راه اندازی مهدهای قرآنی در مساجد است، چرا که اگر با بچهها از کودکی قرآن کار شود در ذهن آنان ماندگار خواهد شد لذا لازم است ذهن بچهها را در زمان کودکی با قرآن آشنا کنیم که اگر این اتفاق رقم بخورد در جامعه اثرات بسیار با ارزشی برجای خواهد گذاشت.