مدیرعامل بنیاد هدایت:

در صورتی می‌توانیم به تمدن اسلامی نزدیک شویم که جامعه و مساجدی قوی داشته باشیم

در صورتی می‌توانیم به تمدن اسلامی نزدیک شویم که جامعه و مساجدی قوی داشته باشیم
مجتبی عظیمی
0
۱۸ خرداد ۱۴۰۲

مدیرعامل بنیاد هدایت گفت: مساجد باید در طرح و برنامه های شورای فرهنگ عمومی کشور، استان و شهرستان دیده شوند و شاهد ارائه خدمات اجتماعی و فرهنگی بیشتر از طرف مساجد باشیم. در صورتی می‌توانیم به تمدن اسلامی نزدیک شویم که جامعه و مساجدی قوی داشته باشیم.

به گزارش مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت الاسلام سیدناصر میرمحمدیان روز چهارشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان دزفول در دفتر امام جمعه این شهرستان افزود: ۸۰ هزار مسجد در کشور وجود دارد که از این تعداد، ۱۷ هزار مسجد سنی و ۶۳ هزار مسجد مربوط به مسلمانان شیعه است.

وی ادامه داد: ۲۹ هزار مسجد شیعه در کشور امام جماعت دارند و هرروز نماز جماعت می‌خوانند یعنی ۲۹ هزار مکان موجه برای مردم داریم که روزانه خدمت رسانی می‌کنند و بقیه امام جماعت ثابت ندارند.

مدیرعامل بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه برای رسیدن به تمدن اسلامی باید مساجد قوی داشتیم باشیم، گفت: توسعه و ارتقای جامعه از دیرباز موردتوجه نهادهای کشور بوده و برنامه‌های محرومیت زدایی ویژه‌ای از طرف فرمانداری، ستاد اجرایی، ستاد بازآفرینی و سپاه اجرا شده است.

وی افزود: برای توسعه جامعه تامین زیرساخت های جامعه مطرح شد ولی نتیجه موردنظر به صورت پایدار محقق نشد، بعد از آن نیز برنامه‌های زیادی مطرح شد ولی در تمام این مدت، توسعه انسانی نقض نشد.

حجت الاسلام میرمحمدیان تاکید کرد: برای تحول در جامعه، انسانها به عنوان اعضای جامعه باید متحول شوند در واقع تغییر پایدار با تغییر افراد محقق می‌شود.

وی افزود: برای درمان توسعه انسانی مردم باید پای کار بیایند و حکمرانی ولایی جایگزین مدل‌های دیگر شود.

مدیرعامل بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی با تاکید بر ضرورت مردم سالاری دینی گفت: وقتی پیش نماز توسط مردم پذیرفته می‌شود که امام جماعت شود و این امر زمانی محقق می‌شود که درد مردم را بفهمد تا راهبرد توسعه انسانی باشد و شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی، پای کار آمدن مردم برای اشتغال و سرمایه گذاری باشیم.

وی با بیان اینکه در این حوزه نیروی انسانی به اندازه کافی تربیت نشده است، افزود: پیچیده ترین مسئله در کشور تامین امنیت است که سه هزار کلانتری در کشور برای تحقق آن فعال است و یکهزار و ۱۰۰ مرکز پلیس بعلاوه ۱۰ نیز با کلانتری‌ها همکاری می‌کنند.

حجت الاسلام میرمحمدیان به وجود ۲هزار و ۵۰۰ مرکز مثبت زندگی‌ فعال در کشور اشاره کرد و گفت: مساجد باید در طرح و برنامه های شورای فرهنگ عمومی کشور، استان و شهرستان دیده شوند و شاهد ارائه خدمات اجتماعی و فرهنگی بیشتر از طرف مساجد باشیم.
وی افزود: بزرگترین خطری که تمدن غرب در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی ایجاد کرده، جدا کردن انسانها از یکدیگر است به طوری که اعضای خانواده در یک خانه بدون گفتن کلامی در گوشی‌های تلفن همراه خود غرق هستند.

مدیرعامل بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی اظهارکرد: در صورتی می‌توانیم به تمدن اسلامی نزدیک شویم که جامعه و مساجدی قوی داشته باشیم.

در دیگر رسانه ها ببینید:
خبرگزاری ایرنا

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!