مروری بر خدمات متنوع یک امام محله و شریکة الامام؛

حمایت از ۵۰۰ خانواده نیازمند و راه اندازی کارگاه اشتغالزایی برای بانوان

حمایت از ۵۰۰ خانواده نیازمند و راه اندازی کارگاه اشتغالزایی برای بانوان
مجتبی عظیمی
0
۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

حجت الاسلام پاشاپور در کنار برنامه های فرهنگی مسجد با راه اندازی مؤسسه خیریه با کمک خیرین و مردم محله از نیازمندان حمایت می کند؛ شناسایی و معرفی جوانان بیکار و راه اندازی کارگاه تولیدی با هدف اشتغالزایی برای زنان سرپرست خانوار از دیگر اقداماتی است که توسط این امام محله و همسر ایشان رقم خورده است.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت الاسلام بهنام پاشاپور امام محله مسجد امام صادق(ع) در محله بازار شهرستان گرمی در استان اردبیل است.

پاشاپور از سال ۸۸ وارد حوزه علمیه شد و سطح ۴ حوزه علمیه دارد؛ او ۳ سال است که در این مسجد به اقامه نماز و برنامه های مذهبی مشغول است و از هیچ تلاشی برای ارتقاء فرهنگی و اجتماعی محله و حل مشکلات اهالی آن فروگذار نکرده است.

حجت الاسلام پاشاپور اصالتا اهل اردبیل است و در مسجد فعالیت های فرهنگی زیادی راه اندازی کرده است؛ راه اندازی اردوهای زیارتی مشهد و کربلا و برپایی مجالس  و روضه های خانگی از فعالیت های مستمر اوست.

این امام محله یک مؤسسه خیریه در طبقه بالای مسجد راه اندازی کرده و برای ۵۰۰ خانواده‌ای که  تحت پوشش مسجد هستند با کمک خیرین و مردم محله بسته های معیشتی تهیه می کنند و تلاش می کنند تا باری از دوش نیازمندان محله بر دارند؛ بخشی از این کمک ها نیز در مراسمات عزاداری محرم و فاطمیه و… جمع آوری می شود.

او در راستای دغدغه ازوداج جوانان حدود ١٠ الی ١۵ زوج جوان را به هم رسانده و در تهیه جهیزیه برخی از آنها نیز کمک هایی کرده است.

حجت الاسلام پاشاپور در زمینه اشتغالزایی و درآمدزایی برای مردم و رفع معضل بیکاری نیز جوانان را شناسایی و آنان را به مراکز و مؤسسات مختلف برای کار معرفی می‌کند.

او با همین هدف اقدام به تأسیس یک کارگاه تولیدی لباس در زیرزمین مسجد کرده و بیش از ۷ بانو در این کارگاه مشغول به کار هستند و بیش از ۲ سال است که این کارگاه رونق بخش سفره جمعی از نیازمندان شده و بانوان سرپرست خانوار درآمد خود را از طریق کار در کارگاه مسجد و فضایی کاملا زنانه کسب می کنند.

هر چند حجت الاسلام پاشاپور در این سال ها توانسته قدم های خوبی در بهبود وضعیت محله بازار بردارد؛ اما شکی نیست که همراهی همسر ایشان به عنوان شریکه الامام تآثیرات فراوانی در انجام این فعالیت ها داشته و خیلی از فعالیت های فرهنگی و جمع آوری کمک های مردمی با محوریت این بانو و کمک بانوان محله صورت می گیرد.

مردمی بودن و در بین مردم بودن را شاید بتوان شاخصه این امام محله دانست؛ چرا که او تمام وقت را در بین مردم می گذراند و برای رفع مشکلات مردم تلاش می کند؛ او با شناسایی خانواده مستمندی که در یکی از روستاهای مرزی که به دلیل اعتیاد پدر خانواده مشکلات فروانی پیدا کرده بودند؛ خیرین را پای کار آورد و بیش از ۳۰ میلیون تومان برای رفع مشکلات آن‌ها جمع آوری و هزینه کرد و با پیگیری های او پدر خانواده نیز قدم در راه ترک اعتیاد گذاشت و با دامن خانواده بازگشت.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!