زندگی با آیه ها؛ به کارگیری آموزه‌های قرآن حلال بسیاری از مشکلات زندگی است 

زندگی با آیه ها؛ به کارگیری آموزه‌های قرآن حلال بسیاری از مشکلات زندگی است 
مجتبی عظیمی
0
۰۶ فروردین ۱۴۰۳

امام محله است و مهمترین هدفش تربیت جوانانی  است که بتوانند آینده دینی و اعتقادی روستای خود را پیش برند تا اگر روزی خودش از این روستا رخت بربست و رفت کارهای فرهنگی منطقه متوقف نشود و همچنان توسط خود اهالی ادامه پیدا کند.

او تلاش بسیاری برای انس گیری مردم و بویژه نسل کنونی با قرآن دارد و معتقد است به کار گیری آموزه‌های این کتاب آسمانی در زندگی، حلال بسیاری از مشکلات است. 

به گزارش خبرنگار روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت الاسلام مهدی ظریف صیادی متولد سال ۱۳۶۶ و از فعالان قرآنی و از روحانیون مستقر در روستای عسکری شهرستان زهک استان سیستان و بلوچستان است که امامت جماعت مسجد امام حسن عسکری(ع) روستا را عهده دار است.

او حدود ۸ سال است که به فعالیت تبلیغی می‌پردازد و ۴ سال است که در روستای فعلی به تبلیغ و ترویج دین و سیره اهل بیت(س) می‌پردازد.

این طلبه پرتلاش از فعالین قرآنی است که اینک برای ماه مبارک رمضان علاوه بر طراحی برنامه‌های مختلف برای روستا، به برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن همت گماشته تا در این ماه پر برکت روستای آنان و اهالی آن نیز از برکت تلاوت قرآن بهره مند شوند.

وی علاوه بر این کلاس‌های روخوانی و روان خوانی برای دختران و  پسران روستا با محوریت مسجد برگزار می‌کند و  مراسم ادعیه خوانی را نیز برای جوانان منطقه بعد از افطار برگزار می‌نماید.

برپایی سفره بی ریا و ساده افطاری بعد از اقامه نماز مغرب و عشا از دیگر اقدامات حجت الاسلام ظریف است که به روستا در ماه مبارک رمضان حال و هوای نابی را بخشیده است.

فعالیت‌های قرآنی او محدود به ماه رمضان نیست، بلکه او واقف است که نسل کنونی باید همواره با قرآن انس داشته باشند لذا در طول سال هم کلاس‌های روخوانی و روانخوانی و حفظ قرآن برگزار می‌کند که همسرش مربی قرآن دختران روستا و خودش نیز مربی پسران است.

امام روستای عسکری شهرستان زهک معتقد است کسی که در داخل روستا تبلیغ می‌کند باید در مرحله اول یک ارتباط موثر با خود مردم و بویژه جوانان داشته باشد و وقتی که این ارتباط موثر برقرار شد مرحله دوستی بین امام روستا و جوانان فرا می‌رسد و پای جوانان کم کم به مسجد باز می‌شود و در کارهای فرهنگی مسجد شرکت می‌کنند و همچنین باعث می‌شود جوانان دیگر رفقای خود را نیز به مسجد دعوت کنند و بعد از طی نمودن این مراحل می‌توان روی اعتقادات آنان کار کرد و آنان را با قرآن و احکام و آداب اسلامی آشنا نمود.

او برای انس گرفتن مردم و بویژه نسل کنونی با قرآن تلاش بسیاری دارد و از فعالان طرح مسطوراست و در تلاش است که دانش آموزان روزی یک آیه از کلام خداوند را حفظ کنند و طبق همان  آیه برای مردم سخنرانی می‌کند تا علاوه بر تلاوت قرآن، دستورات و نکات آن را در زندگی خود به کار بندند و مسیر عاقبت بخیری را بهتر و سریعتر طی نمایند.

او در خصوص طرح حفظ روزانه یک آیه توسط دانش آموزان می‌گوید: این طرح بسیار عالی است و  باعث می‌شود که دانش آموزان در ۳۰ روز ماه رمضان ۳۰ آیه را حفظ کنند و افزون بر این مطالبی را پیرامون آن آیه بیاموزند‌.

حجت الاسلام ظریف در خصوص تاثیر قرآن بر بهبودی زندگی افراد نیز بیان می‌دارد: قرآن نقش بسیار مهمی  در زندگی دارد و به کار بستن نکات آن  باعث حل مشکلات مردم و  برکت و روزی زیاد آنان و انس گیری با این کتاب آسمانی می‌شود و این انس گرفتن با قرآن  حتی باعث می‌شود که مردم خیلی از کارهای خود را براساس قرآن پیش ببرند و ریشه اعتقادات آنان قوی‌تر شود.

این روحانی دغدغه‌مند مدتی است کلاس حفظ قرآن را برگزار می‌کند و با وجود اینکه مدت کمی از این اقدام او می‌گذرد چندین حافظ ۲جزء،۳جزء و۴جزء تربیت کرده که ۵ نفر از خواهران  و چندین نفر نیز از برادران هستند.

او همچنین به آموزه‌های قرآن در زمینه دستگیری از نیازمندان عمل کرده که با ارتباط گیری با خیرین نه تنها در ماه مبارک رمضان، بلکه در طول سال سبد کالا برای نیازمندان فراهم می‌کند و به منازل آنان رفت و آمد و سرکشی می‌کند.

او خاطرات ارزشمندی از کمک‌رسانی به دیگران دارد و می‌گوید: به منازل کسانیکه وضعشان نسبتا خوب است می‌رویم و سعی می‌کنیم از آنان چیزی را برای نیازمندان دریافت کنیم.

حاج آقا ظریف صیادی هدف خود را رضایت خداوند و ذخیره کردن توشه برای  آخرت خود عنوان می‌کند و می‌گوید: چشم انداز ما این است که جوانانی در داخل روستا پرورش دهیم که با قرآن، احکام و اخلاق اسلامی آشنا باشند و سعی می‌کنیم اساتیدی از میان این جوانان روستا بیرون بیاید تا اگر روزی امام روستا  از داخل روستا رفت کسی باشد که بتواند کارها را پیش برد  و حتی سعی می‌کنیم بعد از خودمان چند طلبه پرورش دهیم و چند تن از  دانش آموزان خوب روستا را وارد حوزه علمیه کنیم تا بتوانند در آینده به عنوان روحانی و مبلغ دین فعالیت کنند.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!