برنامه‌ریزی منسجم امام محله‌ و فعال قرآنی در اجرای طرح مسطورا در دل روستای ارزنه

برنامه‌ریزی منسجم امام محله‌ و فعال قرآنی در اجرای طرح مسطورا در دل روستای ارزنه
مجتبی عظیمی
0
۰۲ فروردین ۱۴۰۳

حجت الاسلام  رفیعی امام محله ای از روستای ارزنه از توابع بخش باخرز و در مسجد علی ابن ابیطالب، یکی از فعالان قرآنی و طرح مسطوراست که در کنار برنامه‌های فرهنگی توانسته در زمینه طرحهای قرآنی نیز موفق عمل کند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت الاسلام ابوالفضل رفیعی  متولد سال ۱۳۸۰ است و در خانواده‌ای به دنیا آمده که علاقه فراوانی به تبلیغ و برنامه‌های قرآنی داشت، به خصوص علاقه پدر موجب شد فرزندان این خانواده به سمت تبلیغ و طلبگی سوق پیدا کنند و به توصیه پدر، به طور میدانی در روستاها به خدمت بپردازند.

حجت الاسلام ابوالفضل رفیعی که دارای کارشناسی مدیریت دولتی و هم تحصیلات حوزوی است در سن ۱۷ سالگی در حوزه ملبس شد و از همان ابتدای کار در جهت تبلیغ گام برداشت.

وی که دغدغه نسل نوجوان و جوان را دارد، بهترین روشها را برای شناخت خدا و ترویج مفاهیم دینی در مساجد به کار گرفته و در طول ۶ ماهی که در مسجد علی ابن ابیطالب فعال است، گروههای فرهنگی و قرآنی خوبی را در کنار برنامه‌های خودش شکل داده است.

این فعال قرانی علاوه بر اینکه برنامه‌های قرآنی را در ماه رمضان توسعه داده در طول سال نیز چنین رویکردی را دارد.

وی بر این باور است طلبگی یعنی حضور در جامعه در جهت هدایت و گره گشایی از مشکلات و اگر انسان توفیق دین داشته باشد نیاز نیست که افراد را مجبور به عبادت کند، بلکه می تواند با شناخت و معرفی خدا به مردم، این زمینه را فراهم سازد.

این مبلغ دینی همچنین وجود ۹۰ درصد از آیات قرآن مبنی بر توصیف دین را نشان از اهمیت ترویج دین و جهاد تبیین در این مسیر می داند که اگر مبلغین با رفتار و گفتار و اعمال خود، مردم را با خدا آشنا کنند، جامعه نیز به عبادت و دینداری علاقه مند می‌شود.

با توجه به چنین نگرشی، وی در کنار تشویق کودکان و نوجوانان به سمت برنامه‌های دینی در جهت آشنایی این عزیزان با قرآن و خدا نیز تلاش های ارزشمندی را در پیش گرفته است و درصدد است کودک و نوجوان و جوان را باید جوری تربیت کنیم که باور کند نیاز به خدا دارد، به جهت روی توصیف دین و تعریف دین برنامه ریزی فراوانی کرده است.

وی علاوه بر فعالیتهای قرآنی، برای ۱۱۰ دانش آموز کنکوری در دل مسجد نیز زمینه آموزش و مطالعه و بهره گیری از منابع را فراهم کرده تا خانواده ها دغدغه کمتری داشته باشند.

یکی از اقدامات وی نیز دستگیری از نیازمندان است و از ابتدای ماه رمضان بیش از ۶۰ بسته معیشتی در اختیار خانواده های نیازمند قرار داده است.

وی در بحث قرآن آموزی فرزندان نیز در دو گروه دختران و پسران، دوره‌های تفسیر و حفظ قرآن کریم را برگزار کرده و برآن است تا با همراهی خانواده ها، در تربیت قرآنی فرزندان تلاش نماید.

با توجه به برگزاری طرح مسطورا نیز وی یکی از فعالین این طرح است و بازخورد خوبی از آن در میان اهالی گرفته است، وی در جهت انس کودکان و نوجوانان با قرآن کریم نیز طرح های خوبی را دنبال می کند.

از نظر وی و بنا به نقل قول یکی از اساتید حوزه، دوران منبر رفتن گذشته و باید به دنبال منبرهای عملی در جامعه بود و اگر رفتار و گفتار طلاب علوم دین قرآنی باشد، جامعه نیز به سمت و سوی قرآن سوق داده می شوند.

همچنین یکی از اقدامات وی برگزاری دوره های قرآنی در کنار جاذبه های گردشگری روستاست تا با تنوع محیط و برگزاری اردوها و بهره گیری از ظرفیت های موجود، فضای خوبی را در برنامه های قرآنی دنبال کند.

  

 

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!