از محرومیت‌زدایی تا برنامه‌های منسجم قرآنی و قدم نهادن در طرح قرآنی مسطورا

از محرومیت‌زدایی تا برنامه‌های منسجم قرآنی و قدم نهادن در طرح قرآنی مسطورا
مجتبی عظیمی
0
۰۳ فروردین ۱۴۰۳

حجت الاسلام ولیزاده سال هاست که با حضور در روستا پای در عرصه محرومیت زدایی و خدمت به مردم گذاشته است و توانسته منشأ آثار فرهنگی و اجتماعی باشد؛ او همچنین در زمینه گسترش فعالیت های قرآنی و حفظ آن نیز تلاش های فراوانی داشته و اکنون نیز با آغاز طرح مسطورا به دنبال جریان آیه های قرآن در زندگی مردم است.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت الاسلام علی ولیزاده متولد سال ۷۰ از خطه چالدران در آذربایجان غربی و روستای قرخ بلاغ است که از سال ۹۵ فعالیت تبلیغی و قرآنی خود را آغاز کرده است.

وی از سال ۹۹ پس از شیوع کرونا همراه با همسر و شریکه الامام فعالیت های خوبی را در جهت کمک به نیازمندان و برنامه های فرهنگی در پیش می گیرد و به خصوص در مسجد امیرالمومنین این خدمات را متمرکز کرد و جوانان و نوجوانان زیادی تحت پوشش این طرح های فرهنگی، فرصت های خوبی را تجربه کردند.

وی به عنوان مدیر مرکز نیکوکاری که از سال ۱۴۰۱ در سالروز شهادت شهید سلیمانی تاسیس شد و به نام این شهید نام گذاری شد، خدمات خوبی را در جهت رفع نیازهای نیازمندان در پیش گرفته است که توزیع بسته های معیشتی یکی از اقدامات در سطح روستاست.

همچنین حضور پررنگ در برنامه‌های قرآنی از جمله رویکردهای وی طبق منویات رهبری است که فرمودند مساجد باید پایگاه قرآن شود، در این زمینه برگزاری کلاسهای قرآنی در طول هفته و به خصوص در ماه مبارک رمضان به طور روزانه از جمله فعالیت‌های وی است.

این امام محله در زمینه حفظ قرآن کریم نیز تلاشهای ارزنده ای داشته و تاکنون بیش از ۱۶ نفر در رده های سنی مختلف موفق به حفظ جز سی قرآن کریم شدند، البته وی از فعالان طرح مسطوراست و پس از ابلاغ این طرح، برنامه ریزی های خوبی در جهت گرایش نسل امروز به سمت قرآن کریم داشته است.

وی از طریق تعریف داستان های قرآنی و معرفی کتاب هایی در مورد قرآن و احادیث توانسته در این باره مفاهیم قرآنی و دینی خوبی را به نسل امروز منتقل کند.

یکی از عوامل موفقیت ایشان در مسجد امیرالمومنین، همراهی همسر و شریکه الامام است که در جهت جمع خوانی قرآن و آموزش احکام و قران برای دختران نیز بسیار حائز اهمیت بوده است.

حجت الاسلام علی ولیزاده اثرات و برکات فراوان در زندگی‌اش را وابسته به حضور در این مسیر می‌داند و هدف از تبلیغ و اجرای برنامه‌های قرآنی و فرهنگی را بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها با محوریت مسجد و همراهی محله در ترویج مفاهیم دینی و رفع مشکلات مردم می‌داند.

وی از سال ۹۹ با بنیاد علوی قرار دادهایی در جهت فعالیت‌های عمرانی و محرومیت‌زدایی بسته و در این راه تعمیر منازل نیازمندان بخشی از این فعالیت‌هاست تا جایی که توانسته منزل یکی از نیازمندان که در آن آشپزخانه و حمام به دلیل مشکلات مالی در یک فضا قرار داشته را ساماندهی نماید.

وی با رایزنی با بنیاد علوی در تامین مصالح جهت تعمیر منازل این نیازمندان تلاشهای خوبی داشته است، همین طور در جهت اطعام مهدوی و اطعام نیازمندان در شبهای احیا و میلاد امام حسن مجتبی(ع) فعالیتهای خوبی در سطح روستا و در مسجد داشته است.

وی در سال ۹۹ وقتی که در سفر راهیان نور حضور داشته، مسجد روستا به دلیل نشتی نفت دچار آتش‌سوزی می‌شود که با بازگشت از سفر با رایزنی با خیرین و بنیاد علوی موفق شدند مسجد را بازسازی کنند که این اوج مشارکت و همدلی خیرین را نشان می‌دهد.

این امام محله توانست با جذب مشارکت‌ها در جهت لوله کشی و تامین امکانات و کتاب خانه و مفروش کردن مسجد قدم های خوبی بردارد.

وی بر این باور است که طلاب عهدی مهم با امام زمان(عج) خود بسته‌اند و در این راه باید همه حرف‌ها و زخم زبان‌ها و مشکلات را تحمل کنند و فقط به خدمت برای دین و مردم فکر کنند و درصدد گره گشایی از دغدغه‌های مردم باشند.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!