ایجاد بستر معنوی و قرآنی در دل مسجد توسط امام محله‌

ایجاد بستر معنوی و قرآنی در دل مسجد توسط امام محله‌
مجتبی عظیمی
0
۰۵ فروردین ۱۴۰۳

حجت الاسلام قابل، یکی از امامان محله و مبلغین دینی است که در ایوانکی  توانسته بستر معنوی و قرآنی خوبی را برای انس گرفتن مردم با مفاهیم نورانی به خصوص در ماه مبارک رمضان به وجود بیاورد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت الاسلام جواد قابل متولد ۱۳۵۴ , از امامان محله موفق و فعال فرهنگی و دینی و قرآنی در مسجد امام باقر(ع) است که در طول سال با برنامه‌های ثابت و در ماه رمضان با برنامه‌های ویژه قرآنی و فرهنگی، فرصت‌های ارزشمندی را برای اهالی فراهم کرده است.

اجرای برنامه قرائت قرآن ویژه بانوان قبل از اذان ظهر و جزءخوانی و مفاهیم قرآنی به طور روزانه در کنار نمازهای یومیه موجب شده تا مسجد رونق فرهنگی خوبی داشته باشد.

با توجه به اینکه اکثریت اهالی منطقه کارگر هستند، وی در جهت ایجاد فرصت برای بهره‌مندی همه اهالی در مسجد، نماز مغرب را با یک ساعت تاخیر اقامه می‌کند، از طرفی اقامه یک شبانه روز نماز قضا در مسجد نیز مورد استقبال اهالی محله قرار گرفته است.

وی با جذب مشارکت‌های مردمی در جهت حمایت از نیازمندان نیز برنامه‌های خوبی دارد از جمله تامین سبد کالا در ایام رمضان و کمک و مدد رسانی برای ساکنین نیازمند و اطعام در مناسبت‌هایی چون ولادت امام حسن محتبی(ع) بخشی از این برنامه‌هاست.

یکی از فعالیتهای فرهنگی حجت الاسلام قابل، اجرای طرح مسطورا در مسجد است که با برگزاری جلسات قرآنی و انتقال مفاهیم دینی جلوه خاصی به برنامه‌های مسجد بخشیده است.

وی بر این باور است که مسلمانان باید توجه ویژه‌ای به قرآن کریم به عنوان کتاب قانون اساسی زندگی داشته باشند و از این رو مفاهیم قرآنی باید به بهترین نحو ترویج شود تا زندگی مردم رنگ و بوی قرانی بگیرد.

این امام محله یکی از ویژگی‌های مهم برنامه‌های قرآنی در مسجد را اثرات مثبت آن در زندگی مردم می‌داند، در این راستا قرائت قرآن در طول سال و تفسیر و جزءخوانی از جمله برنامه‌هایی است که توانسته انس خوبی با قرآن کریم در میان اهالی و جوانان و کودکان به وجود بیاورد.

ایجاد مهد قرآن برای کودکان نیز یکی از طرحهایی است که توانسته اثرات آموزشی خوبی به همراه داشته باشد، وی بر این باور است اگر بخواهیم خانواده اسلامی داشته باشیم باید از اعضای خانواده و کودکان شروع کرد و باید خانواده‌ها با این برنامه‌ها همراه باشند تا بتوان نسل امروز را از آسیبها دور کرد.

با توجه به بیانات رهبری مبنی بر اینکه مساجد باید پایگاه قرآنی شوند وی درصدد است تا بتواند ظرفیت لازم را فراهم بیاورد و با رونق دادن به مساجد به عنوان پناهگاهی امن و پایگاه الهی و معنوی، جامعه ای قرآنی و اخلاقی رقم بخورد.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!