رئیس شورای قرارگاه راهبردی عمار گرانیهای اخیر را مقطعی دانست و گفت: با قطع شدن ارز ترجیحی، چرخه تولید رونق گرفت و رفته رفته وضعیت معیشتی مردم نیز بهبود خواهد یافت. اقتصاد قوی، ضلع سوم ابرقدرتی ایران و زمینه سازی برای ظهور است.
به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت الاسلام والمسلمین مهدی طائب رئیس شورای قرارگاه راهبردی عمار در سومین نشست ملی شهید امنیت «آرمان عزیز» که با حضور امامان شاخص عرصه جهاد تبیین، با اشاره به مواجهه جبهه حق و باطل در طول تاریخ، اظهار داشت: اینکه میگویند «مبارزه حق و باطل» مسامحه در تعبیر است، باید بگوییم مبارزه باطل با حق؛ چراکه جبهه حق با کسی دعوا ندارد و همواره در موضع دفاع است.
وی با طرح این پرسش که این فتنهها چه زمانی پایان میپذیرد؟ گفت: همواره در طول تاریخ اسلام، امت دچار فتتنه بودند؛ از دوران پیامبر تا به همین امروزه در مقاطع و شرایط گوناگون، سنت الهی این بوده که جامعه اسلامی را امتحان کند تا ببیند چه کسانی در این راه استقامت میکنند و با هیچ فتنهای دچار لغزش نمیشوند.
حجت الاسلام والمسلمین طائب پذیرش دستور امام زنده را معیار ایمان دانست و بیان داشت: در حال حاضر پذیرش امیرالمؤمنین(ع)، هنر چندانی نیست چراکه دیگر نه جنگ صفین است و نه جنگ جمل. مهم این است که در واقعه غدیر با امام بیعت کنی و پای آن بایستی؛ در آن بزنگاه تاریخی اگر به تکلیف عمل نکنی کار از کار میگذرد.
رئیس شورای قرارگاه راهبردی عمار به دوران سخت پس از جنگ اشاره کرد و گفت: وقتی که جنگ تمام شد، مشکلات زیادی وجود داشت که باید برطرف میشد؛ خساراتی که وارد شده بود و وضعیتی که جنگ زدهها داشتند. در آن شرایط تنها منبع درآمد ما نفت بود که تا ۷ دلار قیمت آن پائین آمده بود و در وضعیت سخت اقتصادی به سر میبردیم. امام(ره) در جمع جمع زدهها فرمودند که ما باید برای تحقق جامعه مهدوی آماده شویم.
وی با تأکید بر اینکه برای تحقق ظهور، امام عصر(عج) نیاز به حامی و مدافع دارد، یادآور شد: سیره ائمه ما نشان میدهد که در هر مقطعی که امامان ما مدافع داشتند، دشمن جرئت تعرض به امام را نداشته و جان امام حفظ شده است؛ مثل دوران امیرالمؤمنین(ع) که مدافع سرسختی چون حضرت فاطمه زهرا(س) داشته است. حضرت زینب(س) نیز چند بار جان امام سجاد(ع) را نجات داد.
حجت الاسلام والمسلمین طائب برای رسیدن به تمدن اسلامی که زمینه سازی برای ظهور است، ابرقدرت شدن در سه محور نظامی، امنیتی و اقتصادی را ضروری خواند و گفت: ما امروز در عرصه نظامی ابرقدرت هستیم و هر کاری که اراده کنیم در منطقه میتوانیم انجام دهیم. خروج آمریکا از منطقه که رهبر معظم انقلاب فرمودند انتقام سخت ما در برابر ترور شهید سلیمانی است، به ثمر نشست بدون اینکه مواجهه و رویاروی نظامی جدیای داشته باشیم.
رئیس شورای قرارگاه راهبردی عمار حفظ جان امام زمان(عج) از ترور را لازم دانست و تأکید کرد: بنابراین ما باید در حفاظت و امنیت فیزیکی به نقطهای برسیم که چنین شرایطی را برای حضرت به وجود آوریم؛ در این عرصه نیز ما پیشتاز هستیم.
وی اقتصاد نفتی را پاشنه آشیل سیستم اقتصادی کشور دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب در دولتهای مختلف مدام تذکر دادند که اقتصاد را از وابستگی به نفت نجات دهید اما هیچ کدام گوش ندادند و آقای روحانی نیز با ارز ترجیحی آخرین میخ را به تابوب اقتصاد کشور کوبید. دولت جدید با همه موانعی که در این عرصه وجود داشت، اقتصاد مقاومتی را کلید زد.
حجت الاسلام والمسلمین طائب خاطرنشان کرد: درست است که با قطع کردن ارز ترجیحی، انفجار قیمتها صورت گرفت اما یکی از ثمراتش این بود که تولیدکنندگان امیدوار شدند و چرخه تولید به راه افتاد. تمام فسادهای بانکی و اختلاسها با تولید از بین میرود؛ در این میان به صورت مقطعی به مصرف کنندگان فشار میآید اما با رونق تولید کم کم شرایط بهبود مییابد.
در دیگر رسانهها ببینید: