امام محله ای که وضعیت آب شرب روستای تبلیغی خود را سامان بخشید

امام محله ای که وضعیت آب شرب روستای تبلیغی خود را سامان بخشید
مجتبی عظیمی
0
۰۸ آبان ۱۴۰۱

شهرستان بهار همدان، روستایی بنام حسام آباد دارد که این روستا تحت پوشش سازمان آب و فاضلاب شهرستان نیست و امور آب روستا تاکنون بی سر و سامان بوده است.
شاید تصورش هم سخت باشد که چطور می‌توان در یک روستا بدون آب ساماندهی شده زیست کرد، اما حاج آقا صفری و خانواده‌اش برای فعالیت تبلیغی سال‌هاست در روستایی با چنین شرایط ساکن هستند و زندگی می‌گذرانند.
و حالا پس از سال‌ها همین امام روستا با تشکیل هیات امنایی برای امور آب روستا و همچنین با همراه کردن مردم و کمک خیرین این امر را به سامان رسانده است.

به گزارش مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت الاسلام روح‌الله صفری امام جماعت مسجد صاحب الزمان(عج) روستای حسام آباد است که از سال ۱۳۸۴ برای انجام کارهای فرهنگی در این روستا مستقر می‌شود و از سال ۱۳۹۶ به صورت رسمی، به عنوان روحانی و امام جماعت مستقر، به فعالیت‌های خود در این روستا ادامه می‌دهد.

او فعالیت‌هایی داشته که در عمل ثابت کرده مسجد نه فقط معبدی برای عابدین که پایگاهی برای حل مشکلات مردمی است.

مهمترین اقدامی که از سوی این روحانی پرتلاش در روستا انجام گرفته، تشکیل یک هیات امنا برای ساماندهی امور آب روستا است که مردم در این امر با او دست همیاری دادند و با جمع آوری کمک از اهالی و خیرین، محله به محله تعویض لوله‌های پوسیده انجام گرفت؛ لوله‌هایی که حدود ۵۰ سالی از عمر آنان گذشته بود و فرسوده شده بودند.

حجت الاسلام صفری همچنین از سال ۹۵ یک صندوق خیریه در مسجد ایجاد کرد و حدود ۱۰۰ خیّر را جذب کرد، خیرانی که ماهانه مبالغی را به صندوق اعطا می‌کنند تا صرف امور مردمی و حل مشکلات اهالی روستا شود.

اخیرا با کمک مبالغ این صندوق، سری کامل جهیزیه برای یک نوعروس نیازمند تهیه و به او اعطا شد و پیش از این هم برای دانش‌آموزان کم‌برخوردار لوازم مدرسه و کیف و کفش و … تهیه شده بود و گاهی هم مبلغ این صندوق صرف تامین هزینه دارو، درمان و عمل‌های جراحی بیماران نیازمند می‌شود.

گل سرسبد مصارف این صندوق، ساخت دو منزل بوده که سرپناهی برای دو خانواده نیازمند روستا شده است.

فعالیت‌های حاج آقا صفری صرفا محدود به این موارد نیست، او رسالت طلبه را فراتر از این کارها می‌بیند و تلاش او همواره این بوده که هرکاری لازم است برای دستگیری از مردم و در کنارش برای حفظ دین و اسلام انجام دهد‌.

تربیت ۴ حافظ کل قرآن و بیش از ۱۵ حافظ چند جزئی

این طلبه پویا توفیق حفظ قرآن را نیز داشته و از زمره حافظان کل است؛ به همین دلیل سعی کرده نوجوانانی را نیز این زمینه تربیت کند، برگزاری کلاس حفظ قرآن، تجوید و تفسیر برای نوجوانان در راستای همین هدف او انجام می‌شود که ما حصل تلاش او در این زمینه تربیت ۴ حافظ کل و بالغ بر ۱۵ حافظ چند جزئی می‌باشد.

او برای همه‌چیز برنامه دارد و برای آینده روستا و مردمش هدف و چشم‌انداز تعریف کرده است؛ مثلا از جمله کارهای مهم او این است که با کمک خیرین، زمینی را خریداری کرده‌ که بناست دارالقرآن روستا در آنجا راه اندازی شود؛ دارالقرآنی که قرار است هم برای دنیای مردم و هم برای آخرتشان برنامه‌ داشته باشد.

او می‌گوید: روستا بانک ندارد، لذا بنا داریم ساختمان جلویی دارالقرآن را به بانک اختصاص دهیم و پشت این مکان هم یک سالن یکصد متری برای راه اندازی سالن ورزشی در نظر گرفته شده است و در طبقه فوقانی نیز قرار است کلاس‌های فرهنگی، قرآنی و کلاس‌هایی در حوزه اشتغالزایی بانوان با همکاری فنی‌ و حرفه‌ای برگزار شود.

زندگی این روحانی دغدغه‌مند این جمله طلایی امام حسین(ع) را یادآوری می‌کند که فرمودند: «بدانید که نیازمندی‌های مردم به شما از نعمت‌های الهی بر شماست؛ پس، از این نعمت‌ها خسته نشوید که هر آینه به سوی دیگران سوق یابد» و حاج آقا صفری چه خوب این نعمت‌ها را از آن خود کرده و از آن‌ها بهره می‌برد.

در دیگر رسانه ها ببینید:
وب سایت مهرواره همدل

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!