حجت الاسلام پشم فروش:

شبکه عظیم بانوان کنشگر مسجدی در مهرواره بانور شناسایی شدند+فیلم

شبکه عظیم بانوان کنشگر مسجدی در مهرواره بانور شناسایی شدند+فیلم
مجتبی عظیمی
0
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲

ممسئول دفتر عملیات‌های بنیاد هدایت در مراسم استقبال از برگزیدگان مهرواره بانور در مشهد مقدس عنوان کرد: مهرواره بانور منجر به شناسایی شبکه عظیم چند هزار نفری بانوان فعال و کنشگر کشور شد.

به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت الاسلام محمد پشم فروش مسئول دفتر عملیات‌های بنیاد هدایت با اشاره به برگزاری مهرواره بانور گفت: مهرواره بانور در تابستان ۴۰۱ ویژه همسران امامان و فعالین مسجدی کلید خورد و بالغ بر ۳۰ هزار نفر در این رویداد شرکت کردند.
وی افزود: پس از داوری‌های انجام گرفته برترین‌های استانی مهرواره مشخص شدند که قرار شد مراسم تجلیل از آنان با همکاری سپاه و سازمان تبلیغات اسلامی در دو دوره چهار روزه در مشهد مقدس برگزار شود که دوره نخست آن از هفتم تا دهم و دوره دوم از یازدهم تا چهاردهم اردیبهشت ماه برگزار می‌شود و در هر دوره میزبان ۶۰ خانواده خواهیم بود.
حجت الاسلام پشم فروش همچنین به برنامه‌های این دوره‌ها اشاره و عنوان کرد: برنامه‌های متنوعی برای برگزیدگان تدارک دیده شده که اکرام آنان، زیارت و استفاده از فضای معنوی حرم علی بن موسی الرضا(ع)، برگزاری گعده تخصصی در مورد نقش‌ها و فعالیت‌های بانوان، اجرای تد توسط ۶ نفر از برترین‌ها، سخنرانی، برگزاری همایش، انجام مصاحبه‌های خانوادگی، انتخاب سوژه برای مستندسازی و تولید کتاب از جمله این برنامه‌هاست و مسئله دیگری که برایمان در این دوره‌ها موضوعیت دارد در کنار خانواده بودن برگزیدگان است.
وی در ادامه با اشاره به اهداف برگزاری مهرواره بانور اظهار داشت: مهرواره بانور با هدف شناسایی، شبکه سازی و هویت بخشی به فعالیت‌های عرصه بانوان با محوریت مسجد در دو بخش خاطره نویسی و حل مسئله برگزار شد.
مسئول دفتر عملیات‌های بنیاد هدایت اضافه کرد: بخش خاطره نویسی ویژه همسران ائمه جماعات بود که خاطرات تلخ و شیرین خود در طول سال‌های تبلیغ و تجربه‌های موفق و ناموفق از همراهی خود با همسرانشان را روایت کردند و بخش حل مسئله نیز در ۷ موضوع برای بانوان فعال و کنشگری که به حل مسئله در حوزه خانواده می‌پرداختند برگزار شد.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود به تعداد برگزیدگان مهرواره بانور نیز اشاره و بیان کرد: از میان شرکت کنندگان ۱۳۴نفر به عنوان برترین‌های مهرواره انتخاب شدند که از این تعداد ۱۴ نفر برگزیده بخش خاطره نگاری و مابقی برگزیدگان بخش حل مسئله هستند.
حجت الاسلام پشم فروش با بیان اینکه مهرواره بانور منجر به شناسایی شبکه عظیم چند هزار نفری بانوان فعال و کنشگر کشور شد، گفت: زمان ثبت نام در مهرواره بانور با وجود اینکه با اتفاقاتی همچون قطعی اینترنت و اغتشاشات کشور و همچنین با رویداد اربعین حسینی مقارن شد، اما با این وجود استقبال خوبی از مهرواره به عمل آمد که منجر به شناسایی شبکه عظیم چندهزار نفری بانوان فعال شد.
وی ثبت تجربه‌های برگزیدگان مهرواره بانور را مهم و موثر خواند و خاطرنشان کرد: مهرواره بانور در حقیقت جهت دهنده و شتاب دهنده به فعالیت‌ها بوده تا بانوان پای کار بیایند و حل مسئله کنند و اکنون تجربه این بانوان در حال ثبت و ضبط و در نهایت انتشار در رسانه‌های مختلف است و لازم است فعالیت‌های این بانوان برجسته شود چراکه برخی از آنان فعالیت‌های عجیب و قابل توجهی را انجام داده‌اند.
مسئول دفتر عملیات‌های بنیاد هدایت همچنین مهرواره بانور را متفاوت از سایر مهرواره‌های بنیاد هدایت اعلام کرد و بیان داشت: وجه تمایز این مهرواره با مهرواره‌های قبلی در راه اندازی رادیو بانور و نشریه الگوی سوم بود که تولیدات رادیو بانور اکنون در حال ارسال و پخش در رادیو شهرستان‌ها و استان‌های مختلف است.
وی در ادامه اذعان داشت: از بین بانوان شرکت کننده در مهرواره بانور که در حال گره گشایی در مناطق مختلف هستند از سطح سه و چهار حوزه، دکتر، استاد دانشگاه تا خانم‌های کف میدان که شاید تحصیلاتی چندانی ندارند اما توانستند گره گشایی‌های عجیبی در مناطق خود داشت باشند، حضور داشتند.
حجت الاسلام پشم فروش در بخش پایانی گفتگوی خود ظرفیت بانوان را ظرفیتی مناسب و موثر خواند و گفت: در شرایط کنونی در جامعه‌ای هستیم که اگر قرار باشد انقلابی صورت بگیرد جنس آن زنانه خواهد بود، لذا برای حل بسیاری از مسائل حوزه خانواده نیز این بانوان هستند که باید پای کار بیایند.
وی افزود: پس از برگزاری آئین تجلیل از برگزیدگان مهرواره بانور، رسالت بنیاد هدایت به پایان نمی‌رسد بلکه اقداماتی در جهت توسعه شبکه و تعمیق بخشی به فعالیت‌ها خواهیم داشت که انجام اینکار بسیار حائز اهمیت خواهد بود.

 

در دیگر رسانه ها ببینید:
خبرگزاری ایرنا

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!