اگر قرآن وارد زندگی مردم شود شاهد جامعه ای پویا و زنده خواهیم بود

اگر قرآن وارد زندگی مردم شود شاهد جامعه ای پویا و زنده خواهیم بود
مجتبی عظیمی
0
۰۸ فروردین ۱۴۰۳

قرآن کتاب هدایت بشر می‌باشد که دارای نکات کاربردی و سودمندی است که اگر در زندگی‌مان از آن استفاده کنیم تأثیر و برکات آن را شاهد خواهیم بود و زندگی‌ای سرشار از آرامش و نور را تجربه خواهیم کرد.

حاج آقای برکند، از جمله کسانی است که معتقد است، اگر قرآن وارد زندگی‌ها شود، بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد و زندگی را به معنای واقعی کلمه زندگی خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت الاسلام مهدی برکند متولد سال ۱۳۶۲، امام جماعت مسجد امیرالمؤمنین علیه السلام روستای نجف آبادِ شهرستان بیجار از توابع استان کردستان است. او مدت هفت سال است که در این منطقه مستقر بوده و مشغول فعالیت های تبلیغی می باشد.

این روحانی فعال، علاوه بر نمازهای جماعت، برنامه های قرآنی اعم از جزء خوانی و بیان نکات تفسیری و اطعام افطاری در ماه مبارک رمضان دارد و در طول سال هم کلاس های روخوانی و روان خوانی مخصوصا برای گروه سنی نوجوانان و جوانان را در برنامه هایش دارد که به جهت تشویق و ترغیب جوانان به مشارکت در کلاس‌های قرآن اردوهای قرآنی نیز برای آنان در نظر گرفته است.

این روحانی پُر تلاش که خود نیز با اتکا بر طرح مسطورا که هدفش زندگی با قرآن است به بیان نکات قرآنی می‌پردازد و معتقد است، قرآن خیلی غریب مانده و برای آن، کم کاری شده، اگر این کلام الهی وارد زندگی ها شود، خانواده ها که خود در اجتماع نقش دارند و تشکیل دهنده جامعه هستند، زندگی را به معنای واقعی کلمه زندگی خواهند کرد و از این دریای معرفت در زندگی شان بهره برده و شاهد جامعه ای سالم خواهیم بود.

از آنجایی که دوران کودکی، دوران بسیار حساسی است و هر آنچه در این سن به کودکان آموزش بدهیم در آینده آن‌ها تأثیرگذار خواهد بود، این روحانی دغدغه مند با مرور خاطره ای از نخبه قرآنی ایران، دکتر سید محمد حسین طباطبایی که در سن ۵ سالگی حافظ کل قرآن شده بود گفت: در دوران کودکی ام، روحانی محله مان می‌گفت هر کسی این آیه را حفظ کند جایزه به او می‌دهم، آن زمان ۵ تومانی به عنوان‌ جایزه به کودکانی که حفظ می‌کردند می‌داد و باعث ذوق و شوق زیاد بچه ها به مشارکت در حفظ قرآن می‌شد.

حاج آقای برکند معتقد است، برای اُنس و اُلفت بیشتر کودکان و نوجوانان با قرآن در وهله اول باید شوقی ایجاد کرد، در مسجد تنوع برای جذب بچه ها نداریم، باید تنوع ایجاد کرد و برای بچه ها هزینه کرد و برنامه های مختلفی مثل سالن ورزشی و استخر و اردوهای قرآنی و … خیلی می‌تواند باعث جذب جوانان و نوجوانان به مسجد و فعالیت های قرآنی و اثر گذار شود که این خود می‌تواند زمینه ساز پایگاه قرآنی شدن مساجد که جزو تأکیدات رهبر معظم انقلاب است شود و برای این کار باید جذابیت ها را به مسجد آورد، آیت الله حائری شیرازی می فرمود، هر کسی یک وظیفه ای برای جذب کردن دارد، یکی ممکن است صدای خوبی داشته باشد و با مداحی دیگران را جذب کند، دیگری ممکن است با اخلاق خوب، هر کس به یک طریقی، مهم جذب کردن مردم به خوبی‌هاست، به آنچه که باید جذب شوند.

او در زمینه دستگیری از نیازمندان در طرح ۳۱۳ که با هدف توانمند سازی فرهنگی مددجویان کمیته امداد اجرا می‌شد، موفق عمل کرده و اکنون نیز با حمایت بنیاد برکت و پیگیری های شخصی خودش کمک هایی را در قالب بسته های معیشتی و … به نیازمندان منطقه دارد.

این روستا که در منطقه سرد سیری قرار گرفته و فاقد غسالخانه می باشد، کارهای غسل میّت را با دشواری مواجه کرده که با برنامه ریزی و مدیریت این روحانی دغدغه‌مند و پای کار آمدن مردم روستا که از معدن سنگ آورده اند و هزینه های مورد نیاز آن را جمع آوری کرده اند در حال پیگیری برای ساخت غسالخانه روستا هستند و به زودی کارهای ساخت آن به سرانجام خواهد رسید.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!