در برنامه تلویزیونی چشمه مطرح شد؛

شهیدی که می‌گفت اگر مسجد در هر محله‌ای چراغی روشن کند شهر نورانی می‌شود

شهیدی که می‌گفت اگر مسجد در هر محله‌ای چراغی روشن کند شهر نورانی می‌شود
مجتبی عظیمی
0
۳۱ فروردین ۱۴۰۲

دبیر مجمع جهادگران استان مرکزی ضمن اشاره به فعالیت‌های مسجد تقوی اراک گفت: با مردمی سازی دولت و بهره گیری از ظرفیت‌های گروه‌های جهادی می‌توان بسیاری از مشکلات را حل کرد.

به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، سید مبین حجازی دبیر مجمع جهادگران استان مرکزی و یکی از فعالان مسجد تقوی اراک در ویژه برنامه چشمه که در روزهای ماه مبارک رمضان از شبکه افق پخش می شود به تاریخچه و فعالیت های جهادی مسجد تقوی اراک پرداخت و گفت: این مسجد از مساجد فعال اراک قبل از انقلاب و در زمان جنگ بود و ۲۱ شهید مسجدی دارد.

حجازی ادامه داد: مرحوم تقوی در سال ۱۳۳۳ در محله زمینی را خریده و وقف مسجد می کنند که  قریب به ۵۰ سال و تا سال ۱۳۸۵ این مسجد کاهگلی برپا بود و در سال ۸۶ نوسازی شد؛ شهید مهدی سلطانی قبل از انقلاب در این مسجد کلاس تفسیر داشتند و شهدای مسجد ما از جمله افرادی بودند که در درس ایشان حاضر می شدند.

وی در توضیح برنامه های تربیتی پیش از انقلاب مسجد تقوی افزود: شهید سلطانی جزء اولین معلمان مسجد بودند و مرحوم جوادی امام جماعت مسجد و سردار شهید حاج آقا مجتبی اکبرزاده عقیدتی سیاسی لشکر ۱۷ علی ابن ابی‌طالب(ع) که همسایه مسجد بودند تأثیر زیادی در بچه های مسجد داشتند.

حجازی ادامه داد: هر چند بعد از دفاع مقدس و پذیرفته شدن قطعنامه شاهد یک ایستایی در برنامه ها بودیم، ولی یکی از اهالی مسجد نوارخانه و تبلیغات مسجد را دوباره باز کرد و جمعی از بچه ها را به مسجد فراخواند؛ از سال ۶۹ کارهای فرهنگی مسجد بار دیگر پا گرفت.

وی کلاس های شهید مدافع حرم حمیدرضا انصاری را به عنوان یکی از تأثیرگذارترین برنامه‌های مسجد در سال‌های اخیر برشمرد و گفت: تعدادی از افرادی که الان در مسئولیت های مختلف کشوری و استانی هستند از پرورش یافته های این کلاس ها هستند و برنامه های ایشان تا زمان شهادت ادامه داشت.

حجازی ادامه داد: از سال ۷۴ شبکه صالحین و حلقات را در مقاطع مختلف در مسجد داشتیم که مجله امتداد از خروجی های همین حلقات بود. این شهید بزرگوار در تشکیلات ذهن منظمی داشت و اصلا نگاه جزیره ای نداشتند و در همه مباحث ورود می کردند. ایشان معتقد بودند کارویژه برنامه های فرهنگی مسجد رزمنده پروری است و رزمنده تنها در میدان جنگ نیست و می گفتند اگر می خواهیم به درد انقلاب بخوریم باید خوب درس بخوانیم به گونه ای که همانند شهدای هسته ای اگر دشمن خواست در اراک فردی را بزند آن شخصیت مهم و با ارزش به لحاظ علمی ما باشیم.

وی بچه مسجدی بودن را افتخار خود دانست و گفت: کانون ها و پایگاه ها محدود به خود مسجد نشوند، بلکه باید محله را دریابند و به تعبیر شهید انصاری که می فرمود «ما کار محله ای انجام می دهیم و اگر مسجد در هر محله ای چراغی روشن کند شهر نورانی خواهد شد».

حجازی کمک به مساجد را از وظایف دولت ها عنوان کرد و افزود: در این سال ها در حق مساجد ظلم شده و حمایت خوبی نشده ولی بچه های مسجد هیچ وقت معطل دولت ها نبوده اند؛ برای نمونه ما بیمه مسجد داریم و مردم با کمک به مسجد خود را بیمه می کنند و اینگونه در برنامه ها و فعالیت های مسجد مشارکت می کنند.

دبیر مجمع جهادگران استان مرکزی نقش مردم در فعالیت های مختلف را یادآور شد و گفت: طبق بیانات رهبر معظم انقلاب بزرگترین مشکل ما اقتصاد دولتی است و چاره آن مردمی سازی دولت است؛ انقلاب ما مردمی است و جایی که پای مردم وسط بوده کار پیش رفته است.

حجازی ادامه داد: ما در استان مرکزی ۱۵۰۰ گروه جهادی داریم که در زمان کرونا خوش درخشیدند و در همان ابتدای کرونا که کسی بیرون نمی آمد، اینها کار می کردند. گروه جهادی شهید مسلمی بیش ۳۰۰ سازه منزل مسکونی برای روستائیان برپا کرده و گروه های فنی تخصصی بسیار خوبی در این استان داریم.

وی در پایان به ظرفیت های گروه های جهادی اشاره داشت و گفت: افراد مختلفی در گروه های جهادی حضور دارند و منحصر به بچه های مسجد نیستند؛ اگر بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم اتفاقات بزرگی به خصوص در بحران ها و … رقم خواهد خورد.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!