وقتی که مردم برای حل مسائل خود دست همکاری به امام محله می‌دهند؛

حل مشکلات زیر ساختی روستا و اقداماتی که انگیزه‌ای برای مهاجرت به شهر باقی نمی‌گذارد

حل مشکلات زیر ساختی روستا و اقداماتی که انگیزه‌ای برای مهاجرت به شهر باقی نمی‌گذارد
مجتبی عظیمی
0
۱۰ اسفند ۱۴۰۱

جاده روستایی که سال‌ها خاکی مانده بود و رنگ محرومیت به خود داشت، با همت و پیگیری‌های امام روستا و مساعدت مالی اهالی و خیرین آسفالت شد. حاج آقا زارگزی در این راستا با جمع آوری مبلغی حدود ۱۰۰ میلیون تومان زیر ساخت آسفالت این جاده را با همکاری گروه جهادی مسجد و اهالی روستا فراهم کرد.
به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت‌الاسلام ذوالفقار زارگزی امام محله مسجد صاحب‌الزمان(عج) روستای نگینان از بخش قُهستان شهرستان درمیان استان خراسان جنوبی است. او دارای ۷ سال سابقه تبلیغی در نقاط مختلف است و اکنون دو سال و نیم است که در این روستا فعالیت دارد که طی این مدت توانسته خدمات ارزنده‌ای را به اهالی این منطقه ارائه دهد.

پیگیری آسفالت جاده روستا
با پیگیری از شورای شهر و بنیاد علوی زیر ساخت آسفالت جاده بخش قهستان را فراهم شد. سازمان راه و شهرسازی فقط هزینه آسفالت جاده را تقبل کرده بود و سایر هزینه‌ها نیز اعم از هزینه کارگر و… با همت حاج آقا زارگزی و مردم روستا فراهم شد که با تلاش این امام روستا ۱۰۰ میلیون تومان از اهالی و چندین خیر جمع آوری و کار آسفالت جاده توسط گروه جهادی که متشکل از اهالی مسجد بود انجام شد.
این امام محله همچنین به صورت جهادی در فصل تابستان نزدیک به ۳۵ روز به تعمیر خانه‌های مددجویان می‌پردازد و در حیطه عمرانی فعالیت‌های زیادی را انجام داده است.

انعقاد قرارداد با معدن
به گفته حجت الاسلام زارگزی در نزدیکی روستا معدنی قرار گرفته است که به همت و پیگیری‌های این روحانی پرتلاش و همراهی مردم و دهیاری، قراردادی یکساله در این راستا منعقد شد که ماهیانه ۱۰ میلیون تومان از معدن به حساب مسجد برای کارهای فرهنگی و عمرانی روستا پرداخت شود و بدین شیوه منبع درآمدی برای پیشبرد فعالیت‌های مسجد به وجود آمد.

راه اندازی اینترنت روستا
در حالی‌که این روزها مردم بیشتر از خدمات غیر حضوری و اینترنتی در زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنند، اما هنوز روستاها و مناطقی هستند که از داشتن این نعمت بی‌بهره‌اند که روستای تبلیغی حاج آقا زارگزی نیز یکی از مناطق فاقد اینترنت بود که با پیگیری‌های مجدانه این امام روستا در طی یک هفته ADSL خانگی با کمک مخابرات درمیان در منطقه نصب شد و حدود ۶ ماه پیش نیز اینترنت خطی همراه اول در این روستا راه اندازی شد، که این کار یکی از خدمات ارزشمند و کاربردی برای این منطقه بوده است.

اشتغالزایی برای بانوان روستا
در زمینه اشتغالزایی هم اقدامات قابل توجهی انجام شده است؛ از جمله اینکه در سال اول حضور حجت الاسلام زارگزی در منطقه، مردم گرفتار خشکسالی بودند و نتوانستند محصولی تولید کنند و منبع درآمدی هم نداشتند، به همت او و همسرش زمینه فعالیت قالی بافی در این منطقه فراهم شد و با پیگیری وام از جهاد سازندگی این کار رونق گرفت و در حال حاضر حدود ۱۷ دستگاه قالی بافی تهیه شده که در اندازه‌های مختلف ۳ متری، ۶ متری و ۹ متری قالی تولید می‌شود.
یکی از اهالی قصد ترک روستا و مهاجرت به شهر را داشت تا در آنجا یک کارگاه خیاطی راه اندازی کند؛ با اعطای وام و تسهیلات به او، کارگاه خیاطی‌اش در همین روستا افتتاح شد.

گره‌گشایی از مشکلات نیازمندان
در زمینه دستگیری از نیازمندان هم با معرفی افراد کم برخوردار به بنیاد علوی، زمینه تهیه جهیزیه ۵ نفر از آنان فراهم شده و همچنین در تهیه جهیزیه برای نیازمندان نیز از درآمد مسجد اقلام مورد نیاز را خریداری و به آنان اهدا شد.
علاوه بر این با درآمدی که از معدن به حساب مسجد واریز می‌شود و همچنین با مساعدت بنیاد علوی در فواصل زمانی مشخصی بسته‌های معیشتی تهیه و بین خانواده‌های کم برخوردار منطقه توزیع می‌شود.

تبیین مسایل دینی برای نسل آینده
ارتباط با نسل جوان و دانش آموزان، و تلاش برای تبیین مسائل دینی و تربیتی برای این قشر، یکی از از دغدغه‌های حجت الاسلام زارگزی است؛ او با برگزاری کلاس و جلسات مختلف در مدرسه و مسجد پیرامون مسائل مختلفی همچون آموزش نماز، قرائت قرآن و … با این قشر به گفت‌وگو می‌پردازد و سعی دارد زمینه رشد فکری و دینی این سرمایه‌های ارزشمند را فراهم کند.

 

در دیگر رسانه ها ببینید:
خبرگزاری فارس

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!