امام محله مسجد امام حسن مجتبی(ع) شهر ایزد خواست، فضای غیرقابل استفاده مسجد را برای احداث کمپ در نظر گرفته است که سالانه بین ۲۰ تا ۳۰ نفر در این مرکز موفق به ترک اعتیاد خود میشوند.
به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجتالاسلام موسی عطائی، امام محله مسجد امام حسن مجتبی(ع) شهر ایزدخواست، از توابع شهرستان آباده استان فارس است که دارای ۱۴ سال سابقه کار تبلیغی و دو سال سابقه عضویت در شورای شهر است.
از اقدامات مؤثر و قابل توجه این روحانی پرتلاش در محله تبلیغی خود، راه اندازی طرح شهید ضیایی است؛ طرحی که در آن با شناسایی هدفمند مشکلات محله از ظرفیتهای موجود در منطقه در جهت رفع این مشکلات استفاده میشود؛ مثلا دانش آموزانی که در دروس خود مشکلاتی داشتند جهت کمک رسانی در دروس و ارتقای علمی این دانش آموزان به دانش آموزان سطح بالاتر معرفی میشوند؛ یا مثلا مشکل برق کشی منازل افراد کم برخوردار با هزینههای بسیار پایینتر از حد معمول، توسط متخصصین این کار که ساکن همین محل بودند انجام میگیرد.
حاج آقا عطائی در زمینه کمک به دانش آموزان کم برخوردار هم اقداماتی انجام داده است، او با برقراری ارتباطی صمیمی با دانش آموزان توانسته به شناسایی دانش آموزان نیازمند بپردازد و برای آنان بستههای آموزشی و لوازم مورد نیاز مدرسه را تهیه و توزیع کند؛ سالانه حدود ۶۰_ ۷۰ بسته لوازم التحریر با کمک خیرین تهیه میشود و توسط کارگروه مسجد در بین نیازمندان شهر توزیع میگردد.
اهمیت انجام کار فرهنگی و انتقال فرهنگ به نسل جوان و نوجوان بر کسی پوشیده نیست؛ این روحانی دغدغهمند در این راستا کانونی را در مسجد به نام کانون فرهنگی_هنری کریم اهل بیت(ع) فعال کرده است که بالغ بر ۶۷۰ نفر در این کانون فعالیت دارند؛ کانونی که در سطح استان به عنوان یکی از کانونهای ممتاز شناخته شده است.
او در زمینه کمکهای معیشتی برای خانوادههای کم برخوردار و نیازمند منطقه هم فعالیتهای جهادی قابل توجهی انجام داده است؛ تهیه بستههای معیشتی، هر دو هفته یکبار به تعداد ۱۱۰ بسته که توسط یک خیر با هزینه هر بار ۴۰ میلیون تومان تهیه میشود و توسط کارگروه جهادی مسجد در بین نیازمندان شناسایی شده، که تعداد آنها ۴۰۰ خانوار است، توزیع میشود؛ از ابتدای کرونا تا کنون حدود ۳۵ بار این بستهها تهیه و توزیع شده و هزینهای حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در زمینه معیشتی از جانب این خیر صرف تهیه سبد غذایی برای نیازمندان شده است.
همچنین جمع آوری نذورات مردمی در ایام کرونا و تهیه گوشت گرم و برنج از محل این اعتبارات برای مستمندان از دیگر اقدامات حجت الاسلام عطائی بوده است.
او برای تهیه جهیزیه برای خانوادههای کم برخوردار هم تلاش میکند و به صورت جزئی و موردی لوازمی را از طریق خیرین برای آنان تأمین میکند که از جمله این اقلام تهیه بخاری برای یک فرد نیازمند و تهیه لباسشویی برای فردی دیگر بوده است.
حاج آقا عطائی در زمینه اشتغالزایی هم اقداماتی را انجام داده است که برگزاری کارگاه آموزشی قالی بافی برای بانوان نیازمند که زمینه ساز اشتغال آنان را فراهم کرد از جمله این اقدامات بوده است؛ او برای جوانان جویای کار هم با رایزنی با ادارات اقداماتی را انجام داده که نتیجه این تلاشها ایجاد اشتغال برای تعدادی از این افراد بوده است.
او در حیطه آسیبهای اجتماعی نیز ورود کرده است؛ آسیبی همچون اعتیاد که گریبانگیر جوانان آن منطقه شده بود؛ این امام محله با اقدام ابتکاری خود، بسیاری از معتادین منطقه را از این بلای خانمان سوز نجات داد؛ حاج آقا عطائی در ابن زمینه فضای غیرقابل استفاده مسجد را برای احداث کمپ در نظر گرفت که سالانه بین ۲۰ تا ۳۰ نفر در این مرکز موفق به ترک اعتیاد خود میشوند.
حالا دیگر این امام محله با اقدامات چشمگیر خود به امین و معتمد مردم منطقه تبدیل شده است، تا جاییکه برخی از اهالی منطقه در امور ازدواج جوانان خود و برای مشورت نزد او میآیند و از او راهنماییهایی را دریافت میکنند؛ او حتی در زمینه طلاق هم مشاورههای موفقی ارائه داده و تاکنون موجب نجات چند زندگی از فروپاشی شده است.
در دیگر رسانه ها ببینید:
خبرگزاری شبستان
خبرگزاری شبستان