مهمونی محله؛

اهالی شهرک ایثار به عشق علی پای کار آمدند/ از اطعام ۸۰۰ نفر تا نذرخون برای نجات جان بیماران

اهالی شهرک ایثار به عشق علی پای کار آمدند/ از اطعام ۸۰۰ نفر تا نذرخون برای نجات جان بیماران
مجتبی عظیمی
0
۲۶ تیر ۱۴۰۲

این روزها که عید بزرگ غدیر در پیش است، همه دلسوزان و دغدغه‌مندان و محبان اهل بیت(ع)، پای کار آمده‌اند تا با بزرگداشت این روز مهم، به شیوه‌های گوناگون پیام مهم غدیر را به مردم ابلاغ کنند، پیامی که پیامبر مهربانی‌ها بر رساندن آن به غائبین تأکید داشتند.
آقای علیپور عضو هیئت امنای یکی از مساجد شهرستان فریدونکنار نیز در قالب پویش«مهمونی محله» این روزها همچون دیگران آستین همت بالا زده و از ده روز قبل از فرا رسیدن این عید بزرگ، با برپایی مراسمات مختلف سعی کرده عشق و ارادت خود به خاندان عصمت و طهارت را ابراز کند.

به گزارش مرکز رسانه بنیاد هدایت، نعمت الله علیپور متولد سال ۱۳۴۲ و یک نظامی بازنشسته است که در ادامه مأموریت بندگی‌اش، به عنوان هیئت امنای مسجد بقیه الله الاعظم شهرک ایثارگران شهرستان فریدونکنار، یکی از شهرهای ساحلی استان مازندران به خدمت می‌پردازد.
مسجد بقیه الله الاعظم با پای کار آمدن مردان فعال و دغدغه‌مندی همچون آقای علیپور، در طول سال برنامه‌های مختلفی را برای اهل محل تدارک می‌بیند تا مناسبت‌های ملی و مذهبی به فراموشی سپرده نشوند.


حالا که یکی از مهمترین روزهای تقویم قمری مسلمانان در پیش است، اهالی این مسجد از یک هفته پیش از عید غدیر برنامه‌های ویژه این روز را آغاز کرده‌اند که ذبح گوسفند قربانی و توزیع آن بین فقرا به همراه بسته معیشتی از جمله اقداماتی بوده که تاکنون انجام گرفته است.
آقای علیپور می‌گوید: مثل تمام ۸ سال گذشته، پیش از آمدن عید غدیر، مسئول پایگاه، امام جمعه و اعضای هیئت امنا کنار هم جمع شدیم و برنامه ریزی کردیم و از تجربه سال‌های گذشته استفاده کردیم؛ امسال قرار شد تمام این ۹ شب مردم را در مسجد جمع کنیم و برای آن‌ها برنامه سخنرانی داشته باشیم، همچنین در شب میلاد امام دهم(ع) نیز بعد از نمازجماعت در بوستان مقابل مسجد، جشن میلاد این امام همام را برگزار کردیم تا لحظات شادی را در این ایام برای مردم رقم بزنیم.


هیئت امنای این مسجد با مشارکت مردم برای شب عید غدیر نیز بنا دارند در قالب پویش «مهمونی محله» با پخت ۸۰۰ پرس غذا از دوستداران اهل بیت(ع) پذیرایی کنند و سنت حسنه اطعام را به جا آورند؛ در غروب عید غدیر نیز بنا دارند با برپایی ایستگاه صلواتی که کار صفر تا صد آن به جوانان منطقه واگذار شده، عشق به امیر المومنین(ع) را در دل مردم و به‌ویژه جوانان شعله‌ورتر کنند.
آقای علیپور از استقبال و حضور پررنگ جوانان در مراسمات مسجد خرسند است و می‌گوید: عمده ساکنان شهرک ایثارگران جوان هستند که این خودش یک امتیاز محسوب می‌شود و ما معتقدیم برای جذب جوانان، باید آنان را باور کرد، کنار آن‌ها بود و از آن‌ها حمایت کرد.
البته پایگاه بسیج خواهران نیز به فعالیت بخش برادران اکتفا نکرده و در این دهه مبارک، هرشب به صورت مجزا برنامه‌هایی را ویژه خواهران برگزار کرده‌ است.


به گفته آقای علیپور در روز عید غدیر برنامه ریزی شده ماشین سیار انتقال خون در محوطه مسجد مستقر شود تا کسانی‌که علاقه‌مند به امر خداپسندانه اهدای خون هستند، بدون زحمت جابجایی، بتوانند برای نجات جان بیماران در این روز مبارک، نذر خون کنند.
هیئت امنای مسجد بقیه الله الاعظم تمام تلاش خود را فقط به برپایی مراسماتی در اعیاد و شهادت ائمه متمرکز و معطوف نکرده‌اند، بلکه برای جذب جوانان و توجه به هیجانات آنان، در پارک مقابل مسجد، یک زمین فوتسال ایجاد کرده‌اند تا به تفریحات جوانان نیز توجه کرده باشند.
به گفته آقای علیپور در مسجد بقیه الله الاعظم برای تربیت دینی کودکان نیز مهد کودکی راه اندازی شده تا بچه‌ها در محیط امنی همچون مسجد، مسائل مختلف را بیاموزند.


مسجد بقیه الله الاعظم در موضوع دستگیری از مستمندان نیز کارنامه خوبی دارد که آقای علیپور در تشریح اقدامات مسجد برای کمک به نیازمندان می‌گوید: اسفند ماه سال گذشته با خبر شدیم در این شهرک دو نوجوان در یک خانه مخروبه زندگی می‌کنند به سراغ آنان رفتیم و از نزدیک وضعیت آنان را بررسی کردیم و به دلیل وخامت اوضاع زندگی آنان، با کمک مالی اهالی در عرض ۳۵ روز برای آن‌ها در ۸۰ متر زیربنا خانه‌ای ساختیم که در عید سعید فطر با همت مردم این خانه آماده شد و برای سکونت تحویل این دو نوجوان داده شد.
به گفته این عضو فعال مسجد، شهرک ایثارگران تا کنون برای چندین زوج نیازمند نیز با کمک اهالی، جهیزیه تهیه کرده تا بتوانند با فراهم شدن مقدمات، زندگی مشترک خود را آغاز کنند.

آقای علیپور مسجد بقیه الله الاعظم را علاوه بر مسجد یک مؤسسه جامع فرهنگ‌ساز می‌داند و تصریح می‌کند: در این مسجد هم برای جوانان و هم برای نوجوانان و همچنین برای کودکان و زنان برنامه‌های فرهنگی مجزا و مختص به خودشان برگزار می‌شود که تنها هدف ما از انجام کلیه کارهای فرهنگی و اجتماعی در مسجد، صیانت از نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه است.
اهالی شهرک ایثارگران شهرستان فریدون کنار علاوه بر دستگیری از مستمندان، به اتفاق هم از طریق مسجد کارهای فرهنگی خوبی نیز به جوانان ارائه می‌دهند که اقدام آنان ارزشمند است و امید است اهالی این منطقه همواره در مسیر خدمت به خلق ثابت قدم باشند.

 در دیگر رسانه ها ببینید:
وب سایت سازمان تبلیغات اسلامی

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!