آیین رونمایی از نشان و پوستر مهرواره محله همدل ۲ با حضور رئیس سازمان بسیج، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، مراسم رونمایی از نشان و پوستر مهرواره محله همدل ۲ صبح امروز همزمان با آئین اختتامیه مهرواره «بانور» و افتتاحیه مهرواره «محله همدل۲» با حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و رئیس سازمان بسیج مستضعفان برگزار شد.
روایت هنرمندانه گرهگشاییها در مهرواره محله همدل را جدی بگیریم
حجتالاسلام والمسلمین محمد قمی در این مراسم اظهار داشت: امروز نیازمند آن هستیم که خوبیهای موجود در کف جامعه روایت شود. وقتی تلاش افرادی که در یک محله در حال رفع مشکلات هستند، روایت نشود، در این جنگ ترکیبی با مشکل مواجه خواهیم شد. امروز همه باید توان خود را با هم پیوند بزنند و زمینه اجتماع مومنانه برای به میدان آمدن مردم و تحقق محله اسلامی را فراهم کنند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: همدلی مردم در محلات باید تقویت و در ادامه روایت شود. اینمسئله کاملا مرتبط با جهاد تبیین است. محدوده کار مسجد دیوارهای مسجد نیست و تمام محله را پوشش میدهد. اگر مهرواره محله همدل فقط به امر اصلی همدلی و رفع مشکل پرداخت، ولی روایت هنرمندانه آن را جدی نگیرد کار به ثمر نخواهد رسید.
حضور مردم در حل مشکلات یک مسیر امیدبخش و نورانی است
فرمانده سازمان بسیج مستضعفین نیز در این نشست گفت: در نظام جمهوری اسلامی امت اصل و در کانون توجه قرار دارند و محور اساسی تلقی میشوند. رهبر معظم انقلاب در مقاطع مختلف و به ویژه در بیانیه گام دوم و در بیاناتی که مکرر پس از صدور بیانیه گام دوم فرمودهاند بر این اهمیت تأکید داشتند و تحقق الگوی جذاب جمهوری اسلامی را منوط بر حضور مردم در میدان میدانند. حضور مردم در نظام امام و امت مختصات و ویژگیهایی دارد و برای اینکه بسترسازی اتفاق بیفتد باید برای رسیدن به هدف مشترک همه دستگاهها در کنار هم قرار بگیریم تا بسیج ظرفیتها اتفاق افتد.
وی با بیان اینکه حضور مردم در حل مشکلات یک مسیر امیدبخش و نورانی است ابراز داشت: هماهنگیها و همافزاییهایی میان دستگاههایی که صاحب نقش و مسئولیت در مساجد و بین مردم هستند، ایجاد شده است. هدف این است که منظومه فکری امامین انقلاب اسلامی درباره مردم و مساجد و محور بودن مساجد و جلودار بودن روحانیت و امامان جماعت مساجد به عنوان امامان محله و درباره حضور مردم در میدانهای نقشآفرینی اجرا شود.
سال آینده قرارگاههای محله اسلامی در ۱۹۲۰۰ محله کشور راهاندازی میشود
ریاست سازمان بسیج مساجد و محلات کشور نیز خبر از راه اندازی قریب به ۲۰ هزار محله اسلامی در کشور داد و افزود: نخستین قرارگاهی که در سطح محله شکل میگیرد قرارگاه اجرایی است که با مسئولیت ائمه جمعه در مراکز بخشها و نایب رئیسی بخشدار و دبیری حوزه بسیج و عضویت دستگاههای متولی مسجد و محله فعالیت انجام میدهند. قرارگاههای شهرستانی و استانی هم با همین ترتیب تشکیل میشود. در هفده استان قرارگاههای استانی با مسئولیت فرماندهی نمایندگان محترم ولی فقیه و ائمه محترم جمعه مراکز استانها و نایب رئیسی استانداران محترم و دبیری فرماندهان محترم سپاه استانی و عضویت همه دستگاههای متولی در مسجد و محله شکل گرفته است. این حرکت ارزشمند شتاب گرفته و هدفگذاریها برای سال ۱۴۰۲ در ۱۹ هزار و ۲۰۰ محله انجام شده است. ما به سمتی حرکت میکنیم که بر اساس بیانیه گام دوم اسلامی محله سالم با نشاط و ایمن و فاقد هرگونه آسیب اجتماعی و ولایی و مؤمن و مطالبهگر و دارای بصیرت دینی و انقلابی و دارای سبک انقلابی و اسلامی و دارای شغل پایدار داشته باشیم.
مهرواره بانور اتفاقی مبارک برای همافزایی دستگاهها بود
مریم زادقاسمی دبیر ستاد مرکزی مهرواره بانور نیز در بخش پایانی آئین اختتامیه این مهرواره گفت: ما در مهرواره بعد از اینکه فعالیتهای مختلف داشتیم، توانستیم ظرفیتهای بزرگ و مهم در کشور را شناسایی، فعالسازی و هویتبخشی کنیم، لذا درصدد پس از آن درصدد طراحی عملیات مهرواره بانور آمدیم و به شکل خاص روی موضوع خانواده و نقش زنان در حوزه مشکلات خانواده متمرکز شدیم و نهادهای مختلف نیز پای کار آمدند و این همافزایی دستگاهها اتفاق مبارکی بود که در مهرواره بانور رقم خورد.
حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی
در ادامه حجتالاسلام خداداده، رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی، هنری مساجد نیز در سخنانی بیان کرد: امروز باید ظرفیتهای انقلاب اسلامی پای کار برنامههایی همچون بانور که به همدلی بیشتر مردم با یکدیگر میانجامد، بیایند. حضور مردم در پای کار انقلاب و ایستادگی ایشان بر آرمانهای انقلاب نشان میدهد که در حال حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی هستیم.
وی اظهار کرد: کانونهای فرهنگی، هنری مساجد با قوت پای کار این گونه برنامهها خواهد بود. پرچمداری کار مسجد امر مقدسی است و تلاش میکنیم که خادمان خوبی برای خانههای خدا باشیم. دهه تکریم مساجد نیز از فردا آغاز میشود و امیدواریم که ضمن غبارروبی از مساجد، دلها را نیز غبارروبی کرده و آماده ماه میهمانی خدا شویم.
در دیگر رسانهها ببینید: