شور زندگی در روستای زنده جانِ کاشمر؛

اشتغال‌زایی زنجیره‌وار با برگزاری کلاس‌های آموزشی و هنری در مسجد

اشتغال‌زایی زنجیره‌وار با برگزاری کلاس‌های آموزشی و هنری در مسجد
مجتبی عظیمی
0
۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۳

اشتغالزایی و رفع بیکاری یکی از مهم‌ترین مسائلی است که از قدیم تا امروز گریبان گیر جامعه بوده که اگر اصولی و با مدیریت صحیح پیش رود می‌تواند برای تعداد زیادی از مردم گره گشا بوده و به اشتغال آنان نیز کمک کند.
حاج آقای یوسفی هزاری، با برگزاری کلاس‌های هنری در مسجد محل فعالیتش، برای افراد کم برخوردار، زمینه اشتغالزایی آنان را فراهم کرده و از این طریق توانسته به‌واسطه یکی از هنرجویان زمینه اشتغال ۱۰۰۰ نفر را فراهم کند.

به گزارش روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت‌الاسلام احمد یوسفی هزاری، متولد سال ۱۳۴۸، امام جماعت مسجد جامع روستای زنده جانِ شهرستان کاشمر از توابع استان خراسان رضوی است.

او مدت ۱۱ سال است که در این منطقه ساکن و مشغول خدمت به مردم است، سابقه فعالیت های تبلیغی او نزدیک به سه دهه می باشد.

این روحانی پر تلاش، علاوه بر، بر پا داشتن مراسمات ویژه دینی و مذهبی در مسجد روستا، اقدام به برگزاری کلاس‌های آموزشی مختلف، همچون دوره های آموزش خانواده و کلاس هایی برای زوج های جوان و بانوان می‌کند.

با توجه به اینکه بانوان نقش مهم و قابل توجهی در خانواده و تربیت نسل های آینده ایفا می‌کنند، به همت حاج آقای یوسفی هزاری، مجمعی به نام مجمع بانوان روستای زنده جان، تشکیل شده که در بازه های زمانی مشخصی نشست هایی را با حضور اساتید در زمینه های مختلف آسیب شناسی خانواده و فرزند آوری و … با هدف کاهش طلاق و افزایش جمعیت برگزار می‌کنند.

خدمت به نیازمندان و رفع مشکلات آنان توفیقی است الهی که دارای برکاتی فراوان می باشد و در برخی روایات برای این کار ارزشمند، اجر و ثواب زیادی در نظر گرفته شده، در همین راستا، این روحانی پر تلاش با پیگیری هایش توانسته، مرکز نیکوکاری ظهورِ روستای زنده جان را، راه اندازی کند. این مرکز که حدود ۸۰ نفر را تحت پوشش قرار داده، کارش خدمات دهی به محرومین است، خدماتی از قبیل، توزیع بسته های معیشتی تا حمایت های مالی در زمینه های درمانی و کمک های نقدی که از طریق خیرین به حساب نیازمندان واریز می‌شود.

همچنین این مرکز، تا کنون هزینه های درمان چند بیمار سرطانی را پرداخت کرده است و در سال تحصیلی جدید قریب به ۶۰ دانش آموز کم برخوردار را با اهدای لوازم التحریر و کیف و کفش حمایت کرده و همچنین خانواده های نیازمندی که مبلغ پرداختی های مدرسه فرزندشان را نداشتند از این طریق کمک های مالی، دریافت کرده اند.

اشتغالزایی، می‌تواند مسیر زندگی خیلی ها را تغییر دهد، با خودباوری و تلاش می‌شود ثابت کرد که رؤیاها دست یافتنی هستند، از جمله اقدامات قابل توجه این روحانی دغدغه مند، اشتغالزایی برای افراد کم برخوردار می باشد، او با برگزاری کلاس‌های آموزشی و هنری توانسته زمینه اشتغال زنجیره وار آنان را فراهم کرد، به این صورت که، فرد نیازمندی که برای دوره گل سازی به کلاس‌های مسجد مراجعه کرده و آموزش دیده بود، با تلاش و پشتکار مثال زدنی، هم اکنون ۱۰۰۰ نفر را تحت آموزش قرار داده و تعدادی از نیازمندان منطقه را هم سرپرستی کرده و ماهیانه به آنها کمک مالی می کند.

همچنین در طبقه بالای مسجد کلاس آموزش خیاطی برای بانوان برگزار شده که کمک شایانی به اشتغال آنان کرده و هم اکنون حدود ۱۵ خانم در این حیطه مشغول کار و فعالیت هستند.

جوانان و بانوان این روستا، مکانی برای اوقات فراغت خود نداشتند و این مسئله گاهی باعث نزاع و دعوا بین جوانان می‌شد. به همت حاج آقای یوسفی هزاری و کمک خیرین روستا، یک سالن ورزشی برای آنان در روستا احداث شد که یک روز در هفته به بانوان اختصاص داده شده است که باعث فعالیت و درخشش آنان در مسابقات استانی و شهرستان شده است.

این روحانی دغدغه مند هدف از انجام این فعالیت‌های خیرخواهانه را پیشرفت و تعالی روستا در ابعاد مختلف زندگی می داند و می‌گوید: در وهله اول باید چشم اندازی برای روستا تعیین شود که بتوان با برنامه ریزی هدفمند و به کارگیری راهکارها نتیجه مطلوبی را دریافت کرد، مثلا در زمینه ورزشی از الان باید تلاش کرد که، در چند سال آینده تیم های مطرحی در سطح روستا داشته باشیم، یا در زمینه مسائل خانوادگی باید به جایی برسیم که طلاق اتفاق نیفتد.

یکی از مسائلی که در مجمع بانوان مطرح شده بحث، نهضت فرزندآوری است، که جلساتی برای بانوان در این زمینه اختصاص داده شده که ان شاءالله در چشم انداز تعیین شده پیش رو، اگر ما ۲۰۰۰ تولد داریم به امید خدا تا ۵ سال آینده به ۲۵۰۰ تولد برسانیم و شاهد افزایش جمعیت بوده و روستایی که طراز انقلاب باشد، با اجرایی کردن منویات رهبر معظم انقلاب هم در بحث جهاد تبیین و هم نهضت فرزند آوری داشته باشیم.

 

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!