تداوم شاگردی پای مکتب حاج قاسم؛

جوانان دارای سوابق کیفری با ایده‌ جالب این امام محله مسجدی شدند

جوانان دارای سوابق کیفری با ایده‌ جالب این امام محله مسجدی شدند
مجتبی عظیمی
0
۲۰ خرداد ۱۴۰۲

راه اندازی حسینه سیار با یک خاور و فراهم آوردن شرایط سفر به کربلا برای جوانانی که گرفتار ناهنجاری‌های اجتماعی و سوابق کیفری بودند، از جمله کارهای خلاقانه حجت الاسلام عسگری‌نیاست که با حمایت مردم و خیّرین توانسته زندگی خیلی‌ها را متحول کند.

به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت الاسلام حسین عسگری‌نیا که از سال ۸۶ طلبگی و تبلیغ را آغاز کرده و فعالیت‌های گسترده ای در مساجد داشته در قالب هیئت و کانون و تعامل با نهادها و ارگان های دولتی توانسته برنامه های فرهنگی و اجتماعی خوبی را در گلزار شهیدان کرمان و برخی از مساجد و هیئت های شهر برپا کند.

وی در جهت تولید محتوای فرهنگی به زائران و روایت گری برای نسل امروز پس از شهادت حاج قاسم و به خصوص برگزاری مراسم ساعت ۱ و ۲۰ دقیقه بامداد جمعه‌ها در زنده نگاه داشتن یاد و خاطره آن شهید والا مقام، تلاش فراوانی دارد؛ حتی در جهت برگزاری عقد بیش از ۴۰۰ زوج در این مکان مقدس فعالیت چشمگیری داشته است.

برنامه های فرهنگی و اجتماعی این امام محله موجب شده آئین ها و مراسم ها، رونق زیادی بگیرد و در طول هفته نیز زائران زیادی از این برنامه ها استفاده کنند و حضور جوان ها با وضعیت‌های متفاوت نیز نشان از تأثیر این برنامه ها و خلوص نیت این عزیزان در مسیر احیای فرهنگ شهادت دارد.

حضور این روحانی در کنار جوانان و گروه‌های جهادی در تأمین نیاز مستمندان از سبدهای معیشتی تا تهیه جهیزیه و فعالیت های گوناگون در دوران کرونا نیز خبر از دغدغه مندی مسجد و هیأت ها می‌دهد، ضمن اینکه این امام محله توانسته نسل جوان و دانش‌آموزان را به خوبی پای کار بیاورد و با بهره‌گیری از مکتب حاج قاسم، فضایی روحانی و معنوی فراهم بیاورد.

تشکیل موکب های متعدد در سالگرد شهادت حاج قاسم یادآور صحنه هایی از اربعین حسینی است به طوری که از ۷۶ موکب در گلزار شهدا و ۴ موکب در سطح شهر به ۱۵۰ موکب در سال جاری افزایش یافته است؛ حتی از کشورهای مختلف نیز به منظور راه اندازی این موکب ها حضور داشته اند.

فعالیت های این روحانی در مسجد امام حسن(ع) نیز تأثیرات زیادی در سطح محله داشته به خصوص ابتکار ایشان در راه اندازی حسینیه سیار از دهه ۹۰ باعث گرایش جوانان زیادی به برنامه های فرهنگی شده است، اما یکی از اقدامات این امام محله، اعزام جوانان گرفتار ناهنجاری های اجتماعی به کربلای معلی است، سفری که توانسته بسیاری از افراد دارای سوابق کیفری را تبدیل به افرادی کند که پای ثابت مسجد و حسینیه باشند.

وی در سال ۹۵ با همراهی خیرین در خرید یک دستگاه خاور سمت و سوی خاصی به حسینیه سیار داد و حتی قبل از آغاز طرح مواسات اجتماعی در دوران کرونا و جمع‌آوری ۸۳ میلیون تومان از میان خیرین، در جهت حمایت از نیازمندان در شرایط کرونایی، تلاش های خوبی را به نتیجه رساند.

حجت الاسلام عسگری‌نیا فعالیت های فرهنگی را سرمایه گذاری مهمی برای جوانان می دادند که اگر بتوان با محوریت مسجد و حسینیه و هیئت این ظرفیت ها را گرد هم آورد بخش زیادی از آسیب ها از میان می رود.

این امام محله همچنین با تشکیل گروه‌های تبلیغی برای حضور میان زندانیان و معتادین کمپ ها و کسبه توانسته ارتباط خوبی را میان افراد با برنامه های مسجد و محله محور ایجاد کند.

در دیگر رسانه ها ببینید:

خبرگزاری فارس

باشگاه خبرنگاران جوان

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!