از میانجیگری برای حل اختلافات تا تلاش بی‌وقفه برای رفع محرومیت/ اشتغالزایی برای ۳۰۰ نفر

از میانجیگری برای حل اختلافات تا تلاش بی‌وقفه برای رفع محرومیت/ اشتغالزایی برای ۳۰۰ نفر
مجتبی عظیمی
0
۲۹ آذر ۱۴۰۲

حجت الاسلام جمالپور قریب به ۳۰ سال است که در عرصه های مختلف فرهنگی و اجتماعی فعالیت می کتد؛ آموزش و زمینه سازی برای اشتغال بیش از ۳۰۰ نفر،  ساخت و تعمیر چندین مسجد با کمک مردم و خیرین تا حمایت های معیشتی از نیازمندان بخشی از فعالیت های این امام محله هستند

به گزارش روابط عمومی بنیاد هدابت، حجت‌الاسلام محمد جمالپور  امام محله مسجد امام علی(ع) دانش آموخته سطح دو حوزه علمیه از سال ۱۳۷۵ در مناطق مختلف استان‌های چهارمحال و بختیاری و خوزستان مشغول به فعالیت می‌باشد.

این امام محله که تخصصش، تربیت مربی کودک و نوجوان است. در مدارس و مساجد مختلف شهرستان کوهرنگ در استان چهارمحال و بختیاری کلاس‌های مختلف روخوانی، روان‌خوانی، تجوید، حفظ و تفسیر قرآن و آموزش احکام را برای قشر کودک و نوجوان برگزار کرده است.

از جمله فعالیت‌های مؤثر این امام محله، تربیت تعداد زیادی از خواهران و برادران برای آموزش احکام به نوجوانان در مدارس بوده که اکنون یک شبکه قوی فرهنگی را شکل داده که در فضای مجازی نیز فعال هستند.

حجت الاسلام جمالپور، اهتمام به حضور جوانان و واگذاری مسئولیت به آنها را در اولویت قرار داده است و در مراسم گوناگونی همچون دعای ندبه، کمیل و توسل که در محل قبور شهدا و مساجد برگزار می‌شود از پتانسیل نوجوانان و جوان‌های محل استفاده می‌کند که باعث حضور پرشور آنها در این برنامه‌ها گردیده است.

او برای رفع محرومیت در زمینه اقتصادی فعالیت‌های زیادی انجام داده است که یکی از آنها آموزش بیش از ۲۰۰ نفر در زمینه اصول درختکاری و آفت‌شناسی درختان و کشاورزی می‌باشد و همچنین با آموزش زنبورداری و پرورش قارچ توانسته بیش از ۱۰۰ خانوار را صاحب درآمد و شغل نماید.

تهیه جهیزیه با کمک اصناف محله‌ها و خیرین برای افراد کم‌بضاعت، تهیه بیش از ۱۰ هزار بسته معیشتی برای نیازمندان، تهیه البسه و پوشاک برای دانش آموزان و خانواده‌های مستمند، طبخ و توزیع غذای گرم در مناسبت‌های مختلف، از ۱۵۰ پرس تا ۶۰۰۰ هزار پرس غذا، از دیگر فعالیت‌های این امام محله می‌باشد.

از فعالیت‌های جهادی ایشان، ساخت و تعمیر چندین مسجد در منطقه با کمک مردم و خیرین است و نیز در سیل سال قبل و بارش برف سنگین از بین مردم گروه‌های جهادی تشکیل داد که در گروه‌های مختلف به مدت ۳ هفته،  شبانه‌روز به امدادرسانی پرداختند.

ایشان از خاطرات خوب دوران تبلیغ به میانجی‌گری و ایجاد صلح و سازش بین مردم در اختلافات خانوادگی و قومی قبیله‌ای اشاره می‌کند که دو مورد آن در امسال، منجر به درگیری مسلحانه گردیده بود که با وساطت و میانجی‌گری ایشان تبدیل به صلح و سازش شد و نیز در مورد دیگری  با توجه کوهستانی بودن شهرستان واستان ۵ کوهنورد به خاطر برف و یخ در ارتفاعات منطقه سقوط کرده بودند که دو نفر را ایشان توانست از مرگ حتمی نجات دهد.

در دیگر رسانه ها ببینید:
خبرگزاری حوزه

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!