اقدامات قابل تحسین یک امام محله برای خودکفایی مسجد

اقدامات قابل تحسین یک امام محله برای خودکفایی مسجد
مجتبی عظیمی
0
۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

مسجد محل عبادت و بندگی خداست و مکانی‌است که در آن دل‌ها به هم نزدیک است، مساجد محور و مرکز فعالیت محله‌ها می‌باشند و از نظر موقعیت مکانی هم معمولا طوری قرار گرفته‌اند که همه چیز حول محور آن‌ها می‌باشد، چه خوب است که مساجد بتوانند خود کفا شوند و در جهت خدمت به مردم مخصوصا نیازمندان، بیش از پیش گام بردارند.

حاج آقای رسولی، از جمله کسانی‌است که با پیگیری‌ها و اقداماتش در حال ساخت ۱۲ باب مغازه و یک آشپزخانه، برای مسجد می‌باشد که از طریق آن فقرای محله را تحت پوشش قرار دهد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت‌الاسلام مجید رسولی، متولد سال ۱۳۷۱، امام جماعت مسجد (ابرار) برکت امام حسن مجتبی(ع) در حاشیه شهر مشهد مقدس است.

او مسئول اداره تبلیغات اسلامی و بازرس مساجد حاشیه شهر مشهد می باشد و هم اکنون حدود ۸ سالی‌ است که در این مسجد مشغول فعالیت است و پیش از ین نیز سابقه تبلیغی در مناطق دیگر را هم دارد، وی، راوی کاروان های راهیان نور و عتبات عالیات هم بوده است.

این روحانی پر تلاش، در جهت جذب نوجوانان و جوانان به مسجد برنامه های مختلف فرهنگی و مذهبی، همچون برگزاری کلاس‌های آموزشی تجوید، قرآن، احکام، والیبال، فوتسال و … دارد که بسیار مورد استقبال جوانان قرار گرفته است.

دین مبین اسلام به دستگیری از نیازمندان و رفع مشکلات آنان سفارش کرده و ائمه معصومین علیهم السلام، تمام طول عمر با برکت‌شان را در این راه سپری کردند، حاج آقای رسولی نیز با الگو گیری از پیشوایان دین، فعالیت‌های ارزشمندی را در این زمینه انجام داده است، از جمله اینکه او، اول هر ماه قمری قربانی انجام می‌دهد و گوشت آن را بین فقرا و نیازمندان منطقه توزیع می‌کند، همچنین این روحانی دغدغه مند برای مسائل فرهنگی مسجد، از طریق فضای مجازی حدود ۴۵ میلیون تومان و مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان هم از این طریق برای ساخت و ساز مسجد جمع آوری کرده، که قرار است، ۱۲ باب مغازه در جوار مسجد و یک آشپزخانه در زیر زمین آن ساخته شود، که هم اکنون نیز کارهای مربوط به شهرداری آن انجام و بانی برای این امر نیز پیدا شده که حدود ۴ میلیارد تومان قرارداد با آنها در این زمینه بسته شده است که ان شاءالله با این اقدامات، مسجد خودکفا خواهد شد و از این طریق شاهد افزایش کمک های مؤمنانه و دستگیری از نیازمندان بیش از پیش خواهیم بود.

منابع تأمین هزینه‌های این فعالیت‌ها، از پیگیری های این روحانی فعال با خیرین در محله ها و فضای مجازی است و او از این طریق توانسته بسیاری از مشکلات و کمبودهای مسجد را برطرف کند، به طور مثال پنجره های این مسجد که فاقد شیشه بود و به‌جای شیشه از طلق استفاده شده بود، علاوه بر هزینه سالیانه ای حدود ۱۵ میلیون تومان که در برداشت، بادهای بی‌قرار پاییزی این طلق ها را از جا کنده و باعث نفوذ سرمای استخوان سوز به مسجد می‌شد که با کمک خیرین از مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان، بخشی برای نصب شیشه های مسجد انجام شد و همچنین سیستم صوتی و فرش هم از این طریق خریداری شد.

افطاری دادن، یکی از سنّت های زیبای دین مبین اسلام است و در حدیثی از امام صادق علیه السلام در این باره آمده، ثواب کسی که مؤمنی را افطار دهد، بخشیده شدن کفّاره یک‌سال گناهان اوست و اگر دو مؤمن را افطاری دهد بر خداوند است که او را وارد بهشت کند، در همین راستا حاج آقای رسولی، هر ساله، در ماه مبارک رمضان با پیگیری هایش، به‌واسطه خیرین و کسبه محل هر شب در مسجد، سفره افطار پهن کرده و حدود ۵۰۰ نفر را اطعام می‌دهد.

این روحانی بصیر، طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب در امر مهم انتخابات، با مبلغین و ائمه جماعات حاشیه شهر جلساتی برگزار کرده و پیرامون تبیین این بحث برای مردم، صحبت کرده و خود نیز در جهت آگاهی مردم و دشمن شناسی به بیان شبهات و پاسخ آن‌ها با استفاده از کتاب صعود چهل ساله، برای آن‌ها روشنگری کرده است.

این روحانی دغدغه مند هدف از انجام این فعالیت‌ها را خدمت به مردم و خشنودی آقا امام زمان(عج) می‌داند و می‌گوید: هنگامی که حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام مالک اشتر را فرماندار مصر منصوب کرد، نامه ای به مالک نوشت و فرمود «ای مالک اگر می خواهی عاقبت بخیر شوی، با مردم مهربان باش و کار مردم را راه بیانداز و دلسوز مردم باش». بنده تحت تأثیر این کلام پر مغز مولا قرار گرفتم و تصمیم گرفتم، من هم به‌عنوان سرباز امام زمان(عج)، سعی ام در زندگی این باشد که خدمتی انجام دهم و یکی از دغدغه های امام زمان (عج) را بتوانم کم کنم و ان شاءالله لبخند رضایت ایشان شامل حالم شود.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!