کاروان قرآنی به راه افتاد؛ قرار شد اهالی روستا یک روز میهمان قرآن باشند؛ برنامههای آموزشی مختلفی با موضوع جمعیت برگزار شد؛ در کنار بخشهای متنوع این کاروان، عمو قرآنی و آشپزی قرآنی شور و نشاط و حس و حال خوبی را به مخاطبان منتقل کرد؛ امام محله مینودشتی با فاصله گرفتن از کارهای کلیشهای و خلق ایدهای جالب توانست زمینه انس بیشتر با این کتاب الهی را فراهم کند.
به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت الاسلام علی بابامحمدی ساکن شهرستان مینودشت واقع در استان گلستان و امام محله مسجد صاحب الزمان(عج) این شهرستان است. او از سال ۸۶ به انجام کارهای خیر در اداره زندانها پرداخت و مدتی مشغول تدریس در دانشگاه امام حسینِ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد و چند سالی هم به تدریس در حوزههای علمیه پرداخت.
این امام محله اکنون بیش از هفت سال است که در امور خیریه اداره اوقاف مشغول به فعالیت است و اکنون سه ماه از پیوستنش به سازمان تبلیغات اسلامی نیز میگذرد.
حاج آقا بابامحمدی زمانی که وارد شهرستان مینودشت شد، جلساتی با رؤسای ادارات، روحانیون و سازمان تبلیغات جهت همفکری بیشتر برگزار کرد و به گره گشایی از مشکلات مردم اقدام نمود. در طی این اقدام در روستاهای محروم و دورافتادهای که بازدید مقامات و روحانیون از آنجا بسیار کم است؛ به انجام اقدامات مختلف پرداخته است.
این حرکت موجب شد افرادی از سپاه، رؤسای ادارات و روحانیون به روستاهای مربوطه رفته و برنامههای مختلفی مثل بازیهای محلی، سرکشی به خانهها، کمک به خانوادههای بی سرپرست و بد سرپرست و پروژههای عمرانی را اجرایی کنند.
گفتهای از حاج قاسم که چراغ راه این طلبه است
حاج آقا بابامحمدی همچنین کمک به تعمیرات منازل زلزله زدگان را در کارنامه اقدامات خود ثبت نموده است. این امام محله پیرو این سخن حاج قاسم که گفته است: «راه تقرب به خدا خدمت رسانی به مردم است» به شناسایی خیرین پرداخته و به کمک رئیس سازمان تبلیغات، قرض نیازمندان روستاها به سوپرمارکتها را تسویه کرده است.
کاروانی که حال روستا را قرآنی کرد
او همچنین یک کاروان قرآنی به راه انداخت و برنامهای به نام یک روز با قرآن را در یکی از روستاها اجرایی کرد که در این برنامه آموزشهای مختلف در رابطه با جمعیت، اجرای عمو قرآنی و آشپزی قرآنی انجام گرفت و در پایان به زوجینی که در سال ۱۴۰۱ پیوند ازدواج آنان شکل گرفته بود، یک جلد قرآن کریم اهداء شد و او با این اقدام موفق شد حال و هوایی قرآنی به آن روستا ببخشد.
راهاندازی میز خدمت در مساجد برای شناسایی و حل مشکلات
با اهتمام حجت الاسلام بابا محمدی و خیرین، حدود ۱۲ میلیون تومان نیز برای کمک به تعمیرات خانههای نیازمندان جمع آوری شد و حتی با کمکهای سپاه خانهای که به واسطه انفجار و آتش سوزی تخریب شده بود، به طور کامل از نو بازسازی شد.
وی همچنین با پیگیریهای خود برای آسفالت جاده یکی از روستاها پیشقدم شد تا مشکل عبور و مرور مردم از جاده این روستایی که در نزدیکی شهرستان نیز واقع شده بود برطرف شود.
او افزون بر این با برگزاری میز خدمت در مسجد هر محله موجب شناسایی مشکلات هر محله شد و برای حل آنها نیز اقدام کرد و توانست مشکلاتی همچون اعتیاد و بیکاری را با ایجاد مشاغل خانگی تا حدی مرتفع سازد.
از دیگر خدمات ارزنده حاجآقا بابا محمدی کمک به حل مشکلات خانوادگی افراد و پیشگیری از طلاق به عنوان یک آسیب اجتماعی بوده است، او که دارای هشت سال سابقه فعالیت به عنوان مشاور اعتقادی است، اکنون در حال کمک به عدهای از خانوادههاست و امیدوار است با حل مشکلات این خانوادهها نتایج خوبی را از این پیگیریها دریافت کند.
خاطرهای شیرین از برکات خدمت به مردم و زوار امام حسین(ع)
حاج آقا بابا محمدی در روز اربعین نیز در مرز مهران به زوار اباعبدالله(ع)خدمترسانی میکند و بارها شاهد الطاف اهل بیت(ع) به خود بوده که در این راستا خاطره شیرینی برای او به جا مانده که آن را اینگونه روایت میکند: با دوستان برای خدمت رسانی به زائرین اربعین تصمیم گرفتیم کاری نو انجام دهیم و کار ما این شد که در دو طرف خیابان قرآن نگه میداشتیم که زائرین در پناه قرآن و به سلامتی روانه زیارت عتبات شوند، در این بین فضای عبور و مرور زائرین به سوی حضرت اباعبدالله مرا به شدت هوایی زیارت و اشکم را برای فراق از سیدالشهدا جاری کرد؛ ما هم برای دریافت پاسپورت اقدام کردیم و بعد آن به سمت مرز رفتیم اما گفتند که راهها بسته است، یک ربع پس از ورود ما یکی از دوستان تماس گرفت و خبر از باز شدن راه داد گویی که اتفاقات دست به دست هم داده بودند که مقدمات سفر ما را فراهم کنند تا آرزوی ما برای تشرف به کربلا محقق شود.
در دیگر رسانه ها ببینید: