با حضور این امام محله فعالیت های فرهنگی و اجتماعی رونق گرفت

با حضور این امام محله فعالیت های فرهنگی و اجتماعی رونق گرفت
مجتبی عظیمی
0
۱۵ اسفند ۱۴۰۲

حجت الاسلام بابایی پس از ورود به حوزه علمیه لباس سربازی دین پوشید و پس از گذراندن مراحل درسی خویش پای در عرصه تبلیغ دین و خدمت به مؤمنین گذاشت؛ مدتی در کردستان بود و از سال ۹۰ به بیگم قلعه آمد و توانست با همراهی مردم علاوه بر پیشبرد اهداف فرهنگی در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی، خدمت به محرومین و فعالیت های جهادی با محوریت مسجد قدم بگذارد و منشأ خدمات متنوعی در این روستا باشد. 

به گزارش خبرنگار روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت الاسلام حسین بابایی متولد سال ۱۳۶۴ و دارای سطح ۳ حوزه علمیه است که امامت محله مسجد جامع در روستای بیگم قلعه در شهرستان نقده آذربایجان غربی را به عهده دارد.

حجت الاسلام بابایی از سال ۱۳۸۸فعالیت های تبلیغی خود را آغاز کرد و در شهر قروه در استان کردستان به تبلیغ دین و اشاعه معارف اسلام می پرداخت و از سال ۹۰ به روستای بیگم‌قلعه آمد و سال هاست که در این روستا به خدمت رسانی به مردم می پردازد و در راستای اعتلای فرهنگی و اجتماعی این محله اشتغال دارد.
او از زمانی که وارد روستا شد با مشکلاتی نظیر اعتیاد و طلاق در این روستا روبه رو شد؛ مشکلاتی که متأسفانه در این سال ها در هر شهر و روستا و محله ای کم و بیش وارد شده و یک روحانی به عنوان امام محله نمی تواند بی تفاوت باشد.

هر چند آمار اعتیاد و طلاق دربیگم قلعه خیلی هم به چشم نمی آمد و بسیار کم است؛ اما همین تعداد از افراد درگیر اعتیاد نیز شناسایی و به کمپ فرستاده شدند و در زمینه پیشگیری از طلاق هم پادرمیانی ها شد تا خانواده ها با صلح و آشتی به حیات خود ادامه دهند و کمتر شاهد فرو پاشی بنیان خانواده ها باشیم.


حجت الاسلام بابایی در زمینه عمران و آبادانی نیز اقدامات زیادی انجام داده است؛ مسجد جامع این روستا فرسوده و بسیار قدیمی بود که در سال ۱۳۹۶ تخریب آن صورت گرفت و فرآیند بازسازی آن شروع شد. اکنون ۸۰درصد این مسجد ساخته شده است.
هر چند ساخت این مسجد چندین سال به طول انجامیده و هنوز هم مرحله نهایی نرسیده است؛ اما بسیاری از هزینه‌های ساخت مسجد را خودِ اهالی پرداخت کرده اند و با همت خویش کار را پیش برده اند. خیرین و قرارگاه خاتم نیز در ساخت آن نقش داشته‌اند. تشکیل گروه جهادی در سال ۱۳۹۴ در جهت محرومیت‌زدایی از روستا، از دیگر اقدامات بابایی بود.
پیش از ورود حجت الاسلام بابایی به این روستا برخی مراسمات و برنامه‌ها اجرا نمی‌شد و شناخته شده نبود. برپایی ایستگاه صلواتی، مراسمات ملی و مذهبی، حلقه‌های صالحین و هیئت جوانان که اکنون حدود شصت جوان عضو ثابت آنند، از جمله اقدامات ارزشمند این طلبه تلاشگر در زمینه ارتقاء فرهنگی این روستا بوده است‌.

وجود خانواده های فقیر و کم بضاعت یکی از مشکلاتی بود که در این روستا وجود داشته و دارد و بیش از ۸۰ خانواده از اقشار نیازمند در آن سکونت دارند و تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی قرار دارند؛ شکی نیست که همین قدر در تأمین نیازهای خانواده های محروم کفایت نمی کند؛ از این رو حجت الاسلام بابایی از همان سال های اولیه حضور در این روستا تلاش کرد تا به کمک خیرین و خودِ اهالی با توزیع بسته های معیشتی و تأمین احتیاجات آنان گامی در رفاه بیشتر این خانواده ها داشته باشد کمک هایی که هر چند با وجود فشارهای اقتصادی در سالهای اخیر کمتر شده اما هم‌چنان ادامه دارد.

 

واسطه‌گری جهت دریافت وام برای توسعه مشاغلی همچون دامداری و پرورش زنبور از جمله فعالیت‌های اقتصادی این امام محله در زمینه اشتغالزایی بوده است که با کمک سازندگی سپاه و بنیاد برکت انجام گرفته است.
حجت الاسلام بابایی به اخلاق‌مداری و عمل به وظایف تأکید دارد و معتقد است برای موفقیت در عرصه های تبلیغی باید اهل عمل بود؛ چرا که تاثیر عمل از حرف بیشتر است.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!