نگاهی به فعالیت‌‌هایی که حول محور مسجد و امام محله نیروگاه قم انجام می‌شود؛

از بازسازی مسجد تا تشکیل صندوق قرض‌الحسنه‌ برای رفع مشکلات اقتصادی اهالی محله

از بازسازی مسجد تا تشکیل صندوق قرض‌الحسنه‌ برای رفع مشکلات اقتصادی اهالی محله
مجتبی عظیمی
0
۲۹ بهمن ۱۴۰۲

حجت‌الاسلام مهربانی یکی از امامان محله قم است که در طول سال‌ها فعالیت تبلیغی، توانسته در جهت رفع مشکلات اهالی و نیازسنجی، گام‌های مهمی بردارد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت‌الاسلام آیت مهربانی متولد سال ۱۳۶۴ دارای دارای تحصیلات سطح سه حوزه‌ علمیه و امام محله مسجد جوادالائمه(ع) در محله نیروگاه قم است.

وی را به اجرای طرح مواسات و رسیدگی به نیازمندان و جذب نوجوانان و جوانان و ارتباط گیری با این نسل می‌شناسند، وی در اجرای برنامه‌های ملی و مذهبی توانسته برای مناسبت‌ها و اعیاد، قشر زیادی را مشارکت دهد.

حجت‌الاسلام مهربانی از سال ۱۳۸۲ فعالیت خود را آغاز کرده و بیش از ۴ سال است که در مسجد جواد الائمه(ع) قم، به عنوان امام محله فعال است.

عیادت از بیماران و ایجاد صندوق قرض الحسنه برای وام دادن رسیدگی به نیازمندان و همراهی نمازگزاران با برنامه‌های مسجد بخشی از این فعالیت است.

در ابتدای ورود حجت‌الاسلام مهربانی به این منطقه محروم، مخالفت‌هایی از سوی اهالی برای بازسازی مسجد و یا حتی ایجاد صندوق وجود داشت، ولی به مرور، استقبال خوبی از طرح‌های او به عمل آمد. بازسازی مسجد و تجهیز آن با همدلی اهالی صورت گرفت. همچنین با ایجاد صندوق قرض الحسنه، اهالی به راحتی می‌توانند از ۵ تا ۱۰ میلیون تومان وام فوری برخوردار شوند و بخشی از مشکلات‌شان را حل کنند.

به نظر او، مسجد تنها جایی برای اقامه نماز نیست و باید پایگاهی اجتماعی در حل مشکلات مردم باشد، همچنین براساس دغدغه های رهبر معظم انقلاب وی توانسته در طرح مواسات و اطعام اهالی به خصوص در ماه مبارک رمضان و برخی از مناسبت‌ها موفق عمل کند.

این امام محله همچنین در هیئات و مدارس فعالیت‌هایی نظیر سخنرانی، کلاس‌داری، بیان احادیث، برگزاری دوره برای دانش‌آموزان و کلاس‌های ورزشی را داشته است و تا کنون در مناطق مختلف فعالیت تبلیغی نیز، تعمیر‌ و بازسازی مساجد و ساخت خانه‌ی خادمین را عملیاتی کرده است.

حجت الاسلام مهربانی در زمینه‌‌ کارآفرینی و زمینه‌سازی برای ایجاد صندوق‌های قرض‌ الحسنه نیز همت گمارده است؛ پرداخت وام به نیازمندان و معرفی افراد جویای کار به کارگاه‌ها و کارآفرینان و رفع مشکل اعتیاد، دعوت افراد درگیر اعتیاد به ورزش، از جمله اقداماتی است که در این عرصه‌ها انجام شده است.

این امام محله با شناسایی نیاز‌های مردم منطقه سعی در برگزاری کلاس‌های خیاطی برای بانوان بدسرپرست و بی‌سرپرست دارد.

وی به عنوان فعال اربعینی هر ساله سفر‌ اولی‌ها و عموم مردم را به کربلا اعزام می‌کند و در برگزاری مراسمات باشکوهی در محرم و صفر، ظرفیت‌های معنوی و دینی خوبی را در هدایت جوانان و نوجوانان به کار گرفته است.

حجت‌الاسلام مهربانی بر این باور است که عرصه تبلیغ همچنان غریب است و نباید در این زمینه کوتاهی کرد، بلکه باید با مردم ارتباط گرفت و آن‌ها را همراهی کرد و اگر مشکلات مردم را مورد توجه قرار داد در شیوه های تبلیغی نیز موفق خواهد بود.

 

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!