به مناسبت میلاد حضرت فاطمه سلام الله علیها صورت گرفت؛

تجلیل و تکریم امام و اهالی «خورآباد» از پیرترین مادران روستا+عکس و فیلم

تجلیل و تکریم امام و اهالی «خورآباد» از پیرترین مادران روستا+عکس و فیلم
مجتبی عظیمی
0
۲۴ دی ۱۴۰۱

حجت الاسلام هاشمی سال هاست که پا جای پای بزرگان گذاشته و  در روستایی که ده‌ها سال مقصد تبلیغی و محل فیوضات معنوی آیت الله العظمی بهاءالدینی بوده به خدمت رسانی به مردم می پردازد؛ در کنار تمام فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی ایشان، طرح تکریم مردم به صورت مستمر جریان دارد که علاوه بر تکریم اهالی روستا به خصوص معمرین و سالخوردگان به مشکلات نیازمندان نیز رسیدگی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت الاسلام سید محمد هاشمی دهسرخی اهل اصفهان و امام روستای خورآباد از توابع کهک استان قم است. او با آنکه در اصفهان فعالیت های فرهنگی فراوانی داشت و کانون مسجد او نیز چند باز کانون برتر شد، به قم هجرت کرد. از ۱۱ سال پیش با روستای خور آباد آشنا شد و برای فعالیت فرهنگی این روستا را انتخاب کرد. از ۷ سال پیش و با فراهم شدن مقدمات استقرار به طور کامل در این روستا مستقر شده و با همراهی مردم برای ارتقاء فرهنگی و اجتماعی خورآباد تلاش می کند.

روستای خورآباد در نزدیکی قم و قرار دارد و شخصیتی مثل مرحوم آیت الله العظمی بهاءالدینی ده‌هاسال‌ها در اینجا رفت و آمد داشته است؛ به برکت عنایت ویژه آن عارف وارسته به این منطقه، بسیاری از بزرگان حوزه و شاگردان آیت الله بهاءالدینی نیز به این روستا رفت و آمد دارند و برکات معنوی فراوانی شامل حال اهالی روستا شده است.

امام محله مسجد چهارده معصوم در مورد فعالیت های خوبی که در روستا صورت گرفته می گوید: اگر کاری شده لطف خدا بوده و به واسطه فعالان فرهنگی و خود مردم و محبین اهل بیت(ع) رقم خورده است.

این امام محله در راستای ترویج سبک زندگی اسلامی دوره های مختلفی برگزار کرده است؛ همچنین با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب نیز کلاس‌هایی دایر شد. در زمینه اصلاح الگوی مصرف نیز در این روستا زحمات زیادی کشیده است.

طرح تکریم یکی از فعالیت هایی است که به صورت مستمر در این روستا رونق دارد؛ حجت الاسلام هاشمی گاهی به تنهایی و یا با همراهی مردم، به خانه اهالی روستا سرمی زنند و در کنار تکریم افراد سالخورده و معمرین روستا به مشکلات خانواده های نیازمند نیز رسیدگی می شود.

در این طرح که تلاش می شود تا هزینه خاصی برای مردم نداشته باشد، اغلب نیز با برنامه های مذهبی و دعای توسل همراه می شود و هر هفته به یک یا چند خانواده سر می زنند.

به مناسب روز مادر نیز طرح تکریم برقرار بود و دیشب سه خانه مقصد مردم برای تکریم شد؛ خانه ۲ نفر از پیرترین مادران روستا مقصد تکریم و جشن و شادی به مناسبت روز مادر بود و از یک پیرمرد بیمار نیز عیادت کردند.

تأسیس صندوق خیریه حضرت خدیجه(س) قدم دیگری بود که در کنار تکریم اهل روستا برای گره گشایی از مشکلات مردم برداشته شد و مردم نیز با کمک های خود پای کار هستند و به خانواده هایی که نیاز به حمایت داشته باشند کمک رسانی می شود.

در کنار رسیدگی به وضعیت معیشتی نیازمندان، به بیمارانی که هزینه درمان نداشته اند نیز یاری رسانی شده است. هر ساله تعدادی کمک جهیزیه نیز به دختران دم بخت اهداء می شود.

صندوق خیریه روستا قدم خیرخواهانه ای است که باعث شده تا در این روستا حتی افراد بدون سرپرست نیز بیکار نمانند و با اشتغالزایی که به کمک مسجد انجام می شود با تلاش خود به درآمدزایی برسند؛ در این روزها نیز که مشکلات اقتصادی باعث به خطر افتادن برخی از مشاغل در روستا شده بود با پیگیری حجت الاسلام هاشمی ۲۰ فقره وام ۱۰۰ میلیونی با سود کم برای این افراد اختتصاص یافت که به زودی پرداخت خواهد شد.

در این روستا همه مردم اهل فعالیت هستند و کسی بیکار نیست؛ حتی فرزندان کم سن و سال نیز برای درآمدزایی تلاش می کنند و به دلیل رونق نسبی اقتصادی که در زمینه کشاورزی و سبزی کاری و همچنین صنعت نجاری وجود دارد، چیزی حدود یک سوم ساکنین روستا از مهاجرین هستند که برای کار به اینجا آمده اند؛ فرآوری محصولات و میوه و پاک کردن و خشک کردن سبزی و کارهای خانگی نیز اغلب توسط بانوان روستا پیگیری می شود و زنان نیز در آمدزایی و اقتصاد خانواده سهم دارند.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!