وقتی مسجد پناه بچه‌های روستا می‌شود

وقتی مسجد پناه بچه‌های روستا می‌شود
مجتبی عظیمی
0
۲۰ اسفند ۱۴۰۲

دنیای طلبگی از تجربه‌های نابی است که از همان ابتدا با دستگیری از مردم همراه بوده است؛ چراکه عمده افراد بر این باورند که حل مشکلات دیگران در لباس دین می تواند تاثیر بسزایی در خوش بینی افراد به دین و مذهب و پذیرش آن داشته باشد همان کاری که امام روستای بُستان از توابع شهرستان سرایان انجام می‌دهد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت الاسلام محمد طاهری متولد سال ۱۳۵۶ امام روستای بستان از توابع شهرستان سرایان در خراسان جنوبی و مسئول اداره تبلیغات شهرستان است که در لباس طلبگی تبلیغ در مناطق مختلف را تجربه کرده و همواره تبلیغ را به کار گره گشایی از مشکلات مردم و دستگیری از آن‌ها گره زده است.

وقتی مسجد پناه بچه‌های روستا می‌شود

او خود نیز متولد همین روستاست و با علاقه ای که نسبت به منطقه خود دارد مسجد روستا را احداث کرد و علاوه بر این هیئتی را برای روستا تشکیل داده و کتابخانه‌ای ایجاد کرده که قریب به هفت هزار جلد کتاب در آن موجود است.
وی کانون فرهنگی هنری مسجد روستا را نیز فعال کرده و در نمایشگاه کشوری نیز این کانون به دلیل فعالیت‌های قابل تحسینش  جزو سه کانون برتر معرفی شد کانونی که از دل یک روستا برخاسته است.
وی با تشکیل یک مرکز نیکوکاری اقدامات خود را هدفمند کرده و از آنجایی‌که آب و هوای منطقه آنان مناسب پسته کاری است، ۱۸۰ نهال پسته را پلاک گذاری و به مرکز نیکوکاری واگذار کرده است که هزینه حاصل از فروش این پسته‌ها صرف انجام امور خیریه می‌شود.

وقتی مسجد پناه بچه‌های روستا می‌شود

حاج آقا طاهری حدود سه سال است که به عنوان مدرس حوزه علمیه نیز فعالیت دارد و ۱۰ سال روحانی مدارس بوده و در کنار این اقدامات کارهای فرهنگی و تبلیغی نیز انجام داده  و ۱۷_۱۸ سال است که درحال پیش بردن رسالت تبلیغی خود به طرق مختلف است.
اقدامات چشمگیر این طلبه دغدغه مند در راستای کمک رسانی به دیگران موجب شده مستندی از او به نام عبای خاکی تهیه و در  شبکه استانی پخش شود.
او  سال گذشته به تهیه  سه جهیزیه کامل برای زوجین نیازمند اقدام کرد تا نقشی در تشکیل زندگی مشترک آنان ایفا کرده باشد و برای تشویق جوانان به سنت حسنه ازدواج هدایایی را به نوعروسان منطقه خود اهدا کرده است.

وقتی مسجد پناه بچه‌های روستا می‌شود

خوشبختانه روستای تبلیغی حاج آقا طاهری فقیرنشین نیست و عمده اهالی آن از تمکن مالی خوبی برخوردار هستند لذا عمده کمک رسانی او بیشتر به افراد سالمند و از کار افتاده است.
احیای قنات از دیگر اقدامات ماندگاری است که توسط حجت الاسلام طاهری در روستا انجام گرفته است و در حوزه نهال کاری  نیز گام ‌های خوبی برداشته است و به عنوان  همیار نمونه طبیعت استان انتخاب شده است.
وی اکنون به دلیل قرار گرفتن در آستانه عید نوروز و ذوقی که کودکان برای آغاز سال جدید و پوشیدن لباس نو دارند، اقدام به تهیه کفش و پوشاک و بسته‌های غذایی برای نیازمندان کرده تا کودکان این خانواده‌ها هم همچون دیگران عید نوروز خود را با حال خوش و شادی آغاز کنند.
این طلبه تلاشگر همچنین درحوزه قالیبافی امکاناتی را فراهم کرده تا بانوان با اشتغال به اینکار بتوانند درآمدی را کسب کنند.

وقتی مسجد پناه بچه‌های روستا می‌شود

وی در راستای اهداف خود از خیررسانی به دیگران می‌گوید: من به عنوان طلبه کار خودم را بسنده به مسجد و محراب نکردم و برنامه های فرهنگی و اجتماعی مختلفی را انجام می‌دهم، به افراد برای رهایی از مشکلاتشان مشاوره می‌دهم و خودم را علمدار و پرچمدار در دستگیری از مردم می‌دانم و در زمینه های مختلفی که بتوان کار کرد، ورود می‌کنم.
در انتخابات اخیر با تلاش و روشنگری حاج آقا طاهری بیش از ۹۸درصد جمعیت دارای حق رای روستا در انتخابات مشارکت کردند و در هر مناسبتی مثل راهپیمایی‌ها و … روستای آنان نیز پابه پای دیگر نقاط کشور فعال است و برنامه‌های پرشوری را برگزار می‌کند.

در دیگر رسانه ها ببینید:

خبرگزاری شبستان

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!