حجت الاسلام ترابی گیلانی تبیین کرد؛

تقلید از سلبریتی‌ها؛ حرکتی برخلاف فطرت بشری+صوت

تقلید از سلبریتی‌ها؛ حرکتی برخلاف فطرت بشری+صوت
حسین فلاح مراد
0
۰۹ شهریور ۱۴۰۱

مدیر آکادمی اسلام شناسی اروپا گفت: گاهی ما در خیالات گم می شویم و می خواهیم مانند دیگران یا سلبریتی ها باشیم و تلاش می کنیم خود را در جایگاه آن ها بگذاریم. در حالی که خداوند از ما می خواهد به جایگاه واقعی خود که همان خود فطری است، برگردیم.

به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت الاسلام حمیدرضا ترابی گیلانی مدیر آکادمی اسلام شناسی اروپا، در کارگاه شخصیت‌شناسی که ویژه راهیاران استانی و شهرستانی شبکه شریکه الامام برگزار شد، ضمن ارائه خلاصه ای از جلسات گذشته گفت: چهار نوع «خود» یا «من» داریم؛ «من» واقعی و اصیل، من فعلی، من دفاعی و من پنداری و ذهنی.
مدیر آکادمی اسلام شناسی اروپا اضافه کرد: وقتی ما فکر می کنیم اینگونه هستیم این من پنداری است و آن منی آرزو داریم به آن برسیم من آرمانی است و آن منی که خداوند خواسته تا آنگونه باشیم من اصیل است وقتی هم از ما می پرسند مثلا چرا درس نخوانده ای در دفاع از خود توجیهاتی می آوریم، این منِ دفاعی ماست.
وی عنوان کرد: من اصیل همان فطرتی است که خدا ما را بر آن خلق کرده است. خداوند ویژگی های مهمی به ما داده است خداوند دل داده است، عقل داده است، اخلاص داده است وجدان و پاکی ذاتی به ما داده است. این ها ویژگی های من فطری ما است.
حجت الاسلام ترابی گیلانی گفت: خداوند زیبایی به ما داده است و اینکه فردی دارای پوست روشن است و دیگری پوست تیره یا سبزه دارد؛ این هردو زیبا است ما باید این زیبایی ها را ببینیم. مهمتر از آن زیبایی های درونی انسان است و هر انسانی هم زیبایی های خود را دارد.
مدیر آکادمی اسلام شناسی اروپا با اشاره به خاطره ای از همسر شهید چمران گفت: همسر شهید چمران غرق خوبی های شهید شده بود به گونه ای که متوجه نبود که او مو ندارد اما زیبایی واقعی، چمران بودن او مهم بود مو که مهم نیست.

بیشتر بخوانید: توحید و یگانه پرستی لازمه برقراری رابطه با خداوند است

وی به توضیح «من فعلی» پرداخت و بیان کرد: برخی از همسر و همسایه و دیگران گله می کنند و وقتی توضیحات آن ها را می شنوی می بینی که خودشان علت این مشکلات هستند.
حجت الاسلام ترابی گیلانی افزود: سلامتی، سواد، خلق و خوی فعلی ما، همسرداری ما، مدیریت زندگی ما، ولایتمداری ما و سطح فکر و ایمان ما همه بخشی از ویژگی های فعلی ما است.
مدیر آکادمی اسلام شناسی اروپا بیان کرد: علامه حسن زاده می فرمود تو خود نویسنده ای و خودت دفتری و خودت بر خودت می نویسی خداوند در قرآن می گوید خودت و اعمالت و در حقیقت آنچه بر دفترت نوشته ای را حسابرسی کن.
وی گفت: در خودشناسی اینکه ما نقاط قوت و ضعف و توانایی و توانمندی ها و داشته ها و نداشته های خود را بنویسیم بسیار مهم است و بدانیم که از خود چه ساخته ایم. ببینیم که از نعمت ها و داشته های خود چطور بهره برده ایم.
حجت الاسلام ترابی گیلانی خاطرنشان کرد: باید به خاطر وجود دشمنان هم از خداوند تشکر کنیم چرا که وجود دشمن سبب می شود که ما قوی تر شویم و ضعف های ما با وجود دشمن برای ما نمایان می شود.
مدیر آکادمی اسلام شناسی اروپا با ارائه تعریفی از «من پنداری» گفت: خود پنداری تصوری است که ما از خود داریم. گاهی مردم با تعریف های خود از ما یک قهرمان می سازند که واقعیت ندارد و یا گاهی ما را یک انسان بزدل تصویر می کنند که ممکن است این هم واقعیت نداشته باشد. باید مواظب باشیم تعریف های دیگران از ما یک انسان پفکی نسازد. با تعریف دیگر مغرور نشویم و با بدگویی آن ها هم مرعوب نشویم.
وی ادامه داد: گاهی مردم بی دلیل ما را تکذیب می کنند. چقدر انبیاء را قبل از ما تکذیب کرده اند. به سرعت با این تکذیب ها عقب ننشینیم.
حجت الاسلام ترابی گیلانی تصریح کرد: گاهی ما در خیالات گم می شویم. ما باید من فطری خود را زنده کنیم نه اینکه بخواهیم مانند دیگران یا مانند سلبریتی ها باشیم. بسیاری هستند در حسرت همین نقطه ای هستند که ما هستیم.

false درس اخلاق(۷)
نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!