مدیرعامل بنیاد هدایت تبیین کرد؛

امامت؛ مدلی پیش‌رو در اداره جامعه و مبتنی بر جهاد کبیر

امامت؛ مدلی پیش‌رو در اداره جامعه و مبتنی بر جهاد کبیر
مجتبی عظیمی
0
۱۵ مهر ۱۴۰۲

مدیرعامل بنیاد هدایت گفت: امامت، مدلی پیش‌رو در اداره جامعه است که می‌خواهد با جهاد کبیر وارد این عرصه شود.
به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت‌الاسلام سید ناصر میرمحمدیان در جمع امامان محله یزد با تبریک عملیات گسترده حماس علیه رژیم غاصب اظهار داشت: امیدواریم پیش بینی‌ها در نابودی اسرائیل به زودی تحقق پیدا کند.
مدیرعامل بنیاد هدایت افزود: باید به گونه‌ای در سطح روستاها و شهرها به تبیین پرداخت تا نمایندگان خوبی را در روستا و شهر در جهت رفع مشکلات انتخاب کنند؛ همچنین باید بتوان از ابزارهای درستی استفاده کرد تا کارآمدی به خوبی معرفی شود. قرار است برای ۴ سال عده‌ای در شوراها به خدمت بپردازند و باید انتخاب صحیح را به مردم آموزش داد مسجد و امامان محله در ارتقای آگاهی مردم اهمیت زیادی دارد.


حجت‌الاسلام میر محمدیان گفت: یکی از دغدغه‌های مسجد، وجود شبهات در میان نسل جوان است، ما نیاز به برنامه‌ریزی و فکر و ایده‌پردازی داریم و در گعده امامان باید به دور از تعارف و با جدیت این مسائل را بررسی کنیم.
وی تصریح کرد: برخی مساجد تبدیل به مدارس و محیط آموزشی شده که انواع مختلفی دارد و باید بررسی لازم صورت بگیرد تا آسیب‌ها و فرصت‌ها را انجام دهیم، باید اولویت را اهداف تربیتی بدانیم و با تحلیل صحیح، به جواب جدی برسیم، چون ما وظیفه‌ای جدی داریم.
مدیرعامل بنیاد هدایت خاطرنشان کرد: وظیفه ما اداره مسجد نیست بلکه معرفی مدل جدید از اداره جامعه است تا آن را به جهان معرفی کنیم، ما باید نمونه‌هایی از اداره اسلامی به جهان معرفی کنیم و لازم است دولت سازی اسلامی داشته باشیم. ما باید این مدل را در مقیاس محله اجرا کنیم تا کم کم گسترش یابد و از طرفی باید براساس مدل امامت باشد نه مدل غربی‌ها؛ در این مسیر نیز باید راه‌ها را کشف کنیم.

حجت‌الاسلام میر محمدیان افزود: مشکلات همیشه وجود داشته و دارد، در این مسیر باید مسأله اصلی را در محله‌ها دریابیم، ما نیاز داریم اهداف واقعی را تحقق دهیم.
وی عنوان کرد: ما فرزندانی داریم که در عصر هوش مصنوعی هستند، سن استفاده از اینترنت به شدت کاهش یافته و با نسلی مواجه هستیم که باید با ادبیات خودشان، به تعامل بپردازیم خیلی از برنامه ها هنوز به اجرا نیامده و شعاری است. فرزندان با هدف رفع شبهه به مسجد نمی آیند بلکه با محبت به مسجد روی می آورند و باید از این ظرفیت استفاده کرد.


وی تصریح کرد: امامت همان مدل اداره و یک روش پیش‌رویی است که می خواهد با جهاد کبیر وارد شود و این مدل برای اداره مسجد استفاده می شود، ما با دنیایی با هزاران سؤال مواجه ایم و باید بدانیم چه مدلی نیاز است استفاده کنیم.
حجت‌الاسلام میر محمدیان اظهار داشت: لازم است بدانیم نسبت ما با سیستم و نظم موجود و ساختار سلامت و سیاسی و اقتصادی اش چیست، لبه دانش این است که با مدل امامت چگونه می توان جامعه را اداره کرد.
وی گفت: فلسطین و یمن بعد از آزادی دنبال این هستند که چگونه با مدل اسلامی جامعه را اداره کنند، براین اساس باید در مدل خود که قرار است به جهان معرفی کنیم، مسیر و هدف و روش را بشناسیم. ما ادعا داریم که این مدل، یک شیوه پیش‌رو و رو به جلو درباه جامعه است.
مدیرعامل بنیاد هدایت افزود: در مدیریت جامعه پردازی مواجهه با انسان و محاسبه نفس و تربیت باید این مدل ها را بشناسیم چگونه فرزندان را تربیت کنیم. این رسالت امامت را جدی بگیریم که سخت ترین کار است و در لبه دانش قرار دارد، تجربیات شما، مرزهای دانش را تغییر می دهد. باید با عمق نگاه حرکت کنیم و هر راهی می تواند راه‌گشای مشکلات بسیاری از مردم دنیا باشد.
حجت‌الاسلام میر محمدیان تصریح کرد: ما باید دنیا و آخرت مردم را با هم آباد کنیم مدل‌های غربی، دنیای مردم را هم نتوانستند آباد کنند. رهبری روی سبک زندگی اسلامی تأکید دارند ما در دنباله روی از غرب داریم عقب می افتیم اما خیلی از چیزها که در سبک زندگی داریم که از غرب جلوتر هستیم.
مدیرعامل بنیاد هدایت با طرح این پرسش که چگونه می توانیم ولایت الهی را در بین مردم ایجاد کنیم؟ گفت: شیطان در تلاش است پیوندها میان انسان ها را قطع کند تا انسان ها در فضای مجازی زندگی کنند.
وی عنوان کرد: موضوع اصلی در جهان، ولایت است و همه مشکلات مسأله اش با ولایت حل می شود ولایتی که پیوندهای اجتماعی را تقویت می کند به جامعه انسجام می دهد.
حجت‌الاسلام میر محمدیان خاطرنشان کرد: در مسأله امامت باید روش‌ها را تصحیح کرد و باید فرمول ها را کشف کنیم و کسانی که در میدان هستند کارهای مهمی در پیش دارند.


وی گفت: ما در مساجد ظرفیت های زیادی در اختیار خود داریم و می توان با این ظرفیت‌ها بسیاری از موانع را از میان ببریم؛ طرح هایی که در مسجد داریم باید آسیب‌شناسی شود و تجربیات را یکی یکی جلو ببریم و با رعایت اصول با هم مباحثه کنیم، در مجموع باید بتوانیم از تجربیات استفاده کنیم و بدانیم به اشتراک گذاشتن تجربیات اهمیت زیادی دارد.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!