ابتکاری عملی در عرصه جهاد تبیین؛

پرده خوانی برای روایت جنگ شناختی دشمن

پرده خوانی برای روایت جنگ شناختی دشمن
مجتبی عظیمی
0
۲۴ بهمن ۱۴۰۲

سرپرست تبلیغات اسلامی شهرستان زرندیه، فعال فرهنگی و اجتماعی در کشور هست که توانسته به عنوان یکی از خادمین در عرصه فرهنگ و دین در استان مرکزی خدمات خوبی را در جهت پیوند میان مردم و مسجد فراهم بیاورد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت الاسلام احمدی متولد ۱۳۷۳ در فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دارای سابقه‌ای چند ساله است که بخشی از فعالیت‌های وی در حیطه ابلاغیه‌های سازمان تبلیغات اسلامی برای مناسبت‌های دینی و مذهبی هست.

برگزاری ایام فاطمیه، بزرگداشت شهادت حاج قاسم سلیمانی و ایام دهه فجر از جمله برنامه های فرهنگی براساس ابلاغیه‌هاست که طبق اقتضای آسیب شناسی و زیست بوم شهرستان عملیاتی می شود.

البته وی فعالیت‌های بی‌شماری نیز براساس وظیفه خود خارج از دستورالعمل سازمانی برعهده دارد که در این باره نیز تلاش‌های خوبی در خدمت به مسجد داشته است.

وی معتقد است اداره تبلیغات باید مبلغان خود را برای تبلیغ توانمند کند تا مدیریت مساجد را به خوبی برعهده بگیرند، از نظر وی امام جماعت فقط یک امام جماعت نیست و امام محله به شمار می رود و باید در جهت ارتقای فکری و فرهنگی و دینی محله تلاش کند.

یکی از شیوه‌های وی روایت گری از طریق پرده خوانی در مقابله با جنگ شناختی دشمن است؛ طرحی که خودش مبتکر آن است و از طریق تعامل با آموزش و پرورش هم توانسته این طرح را گسترش دهد.

حضور مبلغان در سطح مدارس و برگزاری این دوره پرده خوانی در روایتگری جنگ شناختی توانسته روی قشری از فرهنگیان و دانش آموزان و حتی اهالی محلات نیز تأثیر خوبی داشته باشد.

تولید محتوا در مناسبت‌های مختلف نیز از رویکردهای مهم حجت الاسلام احمدی در جهت ارتقای فرهنگی هست و وی توانسته با حضور ۳۸ نفر از مبلغان و مبلغات، برنامه‌ریزی خوبی را در سطح مساجد شهرستان دنبال کند.

وی که قبلا به مدت ۱۵ ماه در مسجد امام صادق(ع) در قم فعال بوده خدمات خوبی را برای اهالی محله با محوریت مسجد برجای گذاشته است، به طوری که اهالی این محله هنوز کمک های حمایتی و بسته های معیشتی برای نیازمندان و خدمات عمرانی ارائه شده از سوی مسجد و پیگیری مطالبه آب و فاضلاب در محله را به یاد دارند.

حجت الاسلام احمدی توانست از طریق نماینده مردم قم، مبلغ ۱۵ میلیارد ریال برای حل مشکلات فاضلاب این محله در قم جذب نماید و در اعطای بسته های فرهنگی و برگزاری جشن‌های باشکوه محلی و برپایی ایستگاه‌های صلواتی و کلاس‌های نهج البلاغه خوانی و تفسیر قرآن و احکام و مشاوره های سلامت و بهداشت و طب سنتی و حل اختلافات در سطح محلات از طریق مسجد، خدماتی را ارائه کند.

این فعال فرهنگی و اجتماعی معتقد است اگر مسجدی تراز اسلامی در سطح محلات شکل بگیرد، بسیاری از مشکلات مردم رفع خواهد شد، همان طور که رهبر انقلاب نیز اشاره داشتند مسجد با کلیسا فرق دارد و باید بتواند گره گشای مردم باشد و اهالی را به عنوان همسایگان مسجد باید تحت حمایت برنامه‌های محرومیت زدایی و ارتقای فرهنگی قرار داد، چراکه مسجد والاترین پایگاه اجتماعی در اسلام است.

 

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!