امام محله‌ای که تلاش می‌کند تا قرآن را از مهجوریت در آورد

امام محله‌ای که  تلاش می‌کند تا قرآن را از مهجوریت در آورد
مجتبی عظیمی
0
۱۴ فروردین ۱۴۰۳

تلاوت آیات نورانی قرآن کریم بسیار مورد توجه بوده و ثواب زیادی برای قرائت کننده آن در نظر گرفته شده، اما صرف روخوانی این کلام نورانی کافی نیست باید قرآن را وارد متن زندگی بشر کرد و در لابلای مفاهیم آن این دستورات و رهنمودهای الهی را در زندگی بکار بست و از آنان بهره جُست.

حاج آقای رضوی، از جمله کسانیست که با فعالیت‌های ارزشمندش سعی دارد قرآن را از مهجوریت خارج کرده و با تدبر و تفکر در این اقیانوس معرفت باعث اُنس بیشتر با قرآن شود.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت‌الاسلام سید محمد علی رضوی، متولد سال ۱۳۷۷ امام جماعت مسجد علی ابن ابیطالب علیه السلام محله سراب شهرستان بیرجند است. او مدت دو سال است که مشغول فعالیت های تبلیغی بوده و ساکن در این منطقه می باشد.

این روحانی دغدغه مند، در ماه مبارک رمضان، با تکیه بر طرح مسطورا که با شعار زندگی با قرآن است، هر روز برنامه های متنوعی را از قبیل،بیان احکام و شرح دعای ماه مبارک رمضان، جلسه قرآن که در آن تفسیر آیات نورانی را در قالب نکاتی  بیان می‌کند، دارد.

حاج آقای رضوی درباره طرح مسطورا معتقد است، یکی از مزیت های این طرح اُنس بیشتر نوجوانان و جوانان با قرآن است و باعث شده قرآن از آن حالت مهجوریتی که داشته در آید و با تفکر و تدبر در آیات نورانی که به برکت این طرح اتفاق افتاده، صرف تلاوت آیات نباشد و در تفاسیر و کلام حضرت آقا حفظه الله پیام آیات را دریافت کنیم.

این روحانی فعال، در طول سال هم از این دریای علم و معرفت بهره جسته و روزهایی از هفته را به برنامه های قرآنی ویژه نوجوانان و جوانان اختصاص داده، به طور مثال روزهای شنبه بعد از فریضه مغرب و عشا کلاس تجوید و تدبر در آیات الهی و شبهای دوشنبه و چهارشنبه کلاس‌های بینش سیاسی، آموزش قرآن و … دارد.

دنیای کودکان، دنیای متفاوتی است که باید از طریق دریچه میل آنان به دنیایشان ورود کرد و آموزش را توأم با بازی به آنان منتقل کرد، حاج آقای رضوی برای اُنس گرفتن کودکان با قرآن معتقد است که، باید قرآن را در قالب بازی یا مسابقه به بچه ها آموزش داد و در این راستا همان طرح مسطورا را در قالب مسابقه به بچه ها آموزش می‌دهد.

با توجه به سفارشات مؤکد ائمه معصومین علیهم السلام درباره دستگیری از نیازمندان و رفع مشکلات آنان، این روحانی پر تلاش با کمک مرکز نیکوکاری مسجد که توسط امام جماعت قبلی راه اندازی شده، بسته های معیشتی بین خانواده های نیازمند منطقه توزیع کرده و هر شب در ایام ماه مبارک رمضان سفره افطاری ساده بعد از نماز مغرب و عشا دارد.

او علاوه بر فعالیت‌های قرآنی قابل تحسینی که در مسجد انجام می‌دهد، فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی خوبی از جمله کلاس‌های بینش سیاسی برای نوجوانان و جوانان و دوره ترک اعتیاد برای کسانی که اعتیاد را کنار گذاشته اند اما از نظر روانی نیاز به استاد و کلاس دارند، نیز در برنامه های مسجد دارد.

نظر حاج آقای رضوی درباره صحبت مقام معظم رهبری پیرامون پایگاه شدن مساجد اینست که،در قدم اول مساجد باید یک مکانی را بعنوان پایگاه قرآنی درخود ساختمان مسجد در نظر بگیرند و کلاس هایی در زمان بندی های مناسب با اساتید خبره برگزار شود.

این روحانی دلسوز هدف از انجام این فعالیت‌ها را حفظ پایگاه بودن مسجد می‌داند و می‌گوید: هدف ما در مسجد جذب بیشتر نوجوانان به برنامه‌های فرهنگی و قرآنی و سیاسی است و به قول حاج آقای قرائتی مسجدی که فقط جای نماز خواندن باشد آنجا مسجد نیست نمازخانه است، از اول انقلاب هم مسجد یکی از مهم ترین پایگاه های فرهنگی و سیاسی کشور بوده و سعی ما بر اینست که آن حالت فرهنگی بودن، جبهه و سنگر سیاسی بودن را حفظ کند و تنها راه حلش هم اینست که بیشتر نوجوانان و جوانان را جذب مسجد کنیم که الحمدلله تا الان موفق بودیم و این موفقیت را مدیون ارتباطی که با معلمان و مدارس داشتیم میدانم که در کنار مسجد برنامه های مختلفی از جمله جشن تکلیف و ‌‌‌… را داشته اند که سبب جذب جوانان و نوجوانان به مسجد شده است.

    

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!