امام جماعت مسجدی که با بازی کودکان را با قرآن مأنوس می‌کند

امام جماعت مسجدی که با بازی کودکان را با قرآن مأنوس می‌کند
مجتبی عظیمی
0
۱۴ فروردین ۱۴۰۳

قرآن بهار دلهاست و کتابیست آموزنده و سرشار از نکات اخلاقی و تربیتی که با عمل به آن می‌توان موجب سعادت و رستگاری در هر دو جهان شد و از تاریکی جهل و نادانی به نور دانایی و ایمان رسید و چه خوبست که در این مسیر دیگران را هم با خود هم سو کرده و درحفظ این آیات نورانی به آنان تلاش کنیم. حاج آقای میر از جمله کسانیست که خود نیز حافظ قرآن است و از این دریای بی کران معرفت دیگران را هم متنعم می‌کند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت‌الاسلام ایوب میر، متولد سال ۱۳۶۷ امام جماعت مسجد صاحب‌الزمان(عج) روستای چاه کورِ شهر الامردشت شهرستان لامرد از توابع استان فارس است.

او مدت ۱۰ سال سابقه کار تبلیغی در نقاط مختلف دارد و هم اکنون نیز حدود ۶ ماهیست که در این منطقه مشغول فعالیت تبلیغی و تدریس در مدرسه دخترانه در مقطع متوسطه اول است.

این روحانی دغدغه مند که خود حافظ آیات نورانی قرآن می باشد سعی دارد کودکان را نیز با این دریای بی کران علم و معرفت آشنا سازد، از این رو از دریچه میل آنان که در این سن، با بازی زندگی می‌کنند به دنیای آنان نفوذ کرده و با انجام بازی های متنوع علاوه بر حفظ قرآن، مفاهیم این کتاب ارزشمند را به آنان منتقل می‌کند.

حاج آقای میر، برای اُنس گرفتن کودکان با قرآن، با روش بازی محور پیش می‌رود و برای این امر حدود ۵ هزار چوب را بُرش زده و با آنها حدود ۱۰ کیسه چوب دومینو برای بازی بچه ها در فاصله کلاس های حفظ تدارک دیده که انواع بازی های مورد علاقه کودکان را نوبتی و در فواصل زمانی با توجه به ضاعقه آنان انجام می‌دهد.
او این کار را با حفظ سوره الرحمن و روخوانی و روان خوانی برای کودکان از سن پیش دبستانی به بالا انجام می‌دهد و با استقبال خوبی مواجه شده است.

این روحانی پر تلاش، با روش ابداعی خود نیز توانسته کودک ۳ ساله را حافظ سوره هایی از قرآن کند به طوری که دیگران را متحیر کرده است، او علاوه بر آمورش قرآن و بازی، برای رده سنی کلاس های چهارم تا ششم نیز آموزش حروف زبان انگلیسی را جهت آمادگی برای ورود به پایه هفتم دارد.

                 

این روحانی فعال که خود معلم است و شیوه های آموزشی و تعامل با دانش آموزان را خوب می‌داند، از راه‌هایی که مورد استقبال نوجوانان و جوانان قرار می‌گیرد در جهت جذب آنان به مسجد اقدام می‌کند، برنامه های مختلفی همچون اردو و کلاس های جانبی و برپایی سفره های افطاری در مسجد و … برای آنان دارد.

حاج آقای میر قبل از این نیز فعالیت‌های آموزش حفظ و روخوانی را در منطقه ای که اهل سنّت هم بودند با شاگردانی که نیمی از آنان مذهب تسنن و نیمی دیگر تشیّع بودند با جمعیتی حدود ۸۰ قرآن آموز نیز در کارنامه خود دارد.

هم اکنون در ماه میهمانی خدا، این روحانی پُر تلاش با تکیه بر طرح مسطورا که به معنای سطر سطر، زندگی با آیه های نورانی قرآن است، روزانه بعد از نماز ظهر و عصر علاوه بر سخنرانی ویژه ایام ماه رمضان و جزء خوانی قرآن کریم به بیان پیامی از آیات تلاوت شده در قالب نکته بصورت کوتاه می‌پردازد.

این روحانی دلسوز هدف از انجام این فعالیت‌ها را انتقال این آیات نورانی به قلوب پاک کودکان و دیگران می‌داند و در این زمینه می‌گوید: باید اُنس با قرآن را در رأس امور قرار داد مخصوصا برای کودکان، از آنجا که گفته شده، العلم فی الصغر کالنقش فی الحجر، آنچه در کودکی فرا گرفته شود تا آخر عمر ماندگار می‌شود، باید از الان وارد شد و این تعالیم را در وجود آنان نهادینه کرد ان شاءالله.

 

 

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!