امام محله‌ای که در تلاش است تا سبک زندگی قرآنی را نهادینه کند

امام محله‌ای که در تلاش است تا سبک زندگی قرآنی را نهادینه کند
مجتبی عظیمی
0
۲۰ فروردین ۱۴۰۳

خانواده و دوستان نقش اساسی و مهمی در اُنس گرفتن کودکان با قرآن دارند، اگر خانواده سبک زندگی قرآنی داشته باشد فرزندان آن خانواده با آموزه های دینی و قرآنی خو گرفته و با الگو پذیری از پدر و مادر این راه را ادامه می‌دهند.

حجت الاسلام آقایی از جمله کسانیست که معتقد است خانواده نقش بسزایی در رُشد و تعالی فرزند و اُنس گیری او با قرآن دارد لذا اول خانواده باید با قرآن مأنوس شود تا بتواند زمینه ساز تربیت قرآنی فرزندان شود.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت الاسلام  سید طیب آقایی متولد سال ۱۳۶۲، امام جماعت مسجد فاطمیه شهرستان گرمی از توابع استان اردبیل است.

ماه مبارک رمضان که به بهار قرآن معروف است و این کتاب آسمانی در این ماه عزیز بر قلب نازنین پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله نازل شده و ثواب قرائت یک آیه از این دریای بی کران معرفت، در ماه نزول قرآن برابر با ختم قرآن در ماه های دیگر دانسته شده، از این رو حجت الاسلام آقایی با اتکا به طرح مسطورا که هدفش زندگی با قرآن است اقدام به برگزاری جلسات قرآن و سخنرانی برای خانمها در مسجد بعد از نماز ظهر و عصر کرده است، او همچنین شبها بعد از نماز جماعت سخنرانی و کلاس آموزش احکام برای جوانان دارد.

اهالی شهرستان گرمی در ایام ماه مبارک رمضان هر روز گرد هم می آیند و در یک مکان به قرائت قرآن و جزء خوانی می‌پردازند. بانوان هم روزانه محفل جزء خوانی قرآن را داشته و با همکاری و همیاری یکدیگر به مدت ۳ شب در لیالی قدر سفره افطاری ساده در مسجد پهن کرده و میزبان بانوان روزه دار محله بوده اند.

حجت الاسلام آقایی، در طول سال کلاس‌های روخوانی و روان خوانی و تجوید ویژه نوجوانان و جوانان دارد و همچنین برای اُنس با قرآن در کودکان معتقد است در وهله اول والدین نقش بسزایی در ایجاد این اُنس داشته، لذا باید روی خانواده هم کار کرد و از آنجائیکه کودکان از پدر و مادر الگو می‌پذیرند، با قرآن خو گرفته و همین اُنس زمینه ساز عمل به آیات کلام الهی در آنان می‌شود.

این روحانی دغدغه مند، در رابطه با طرح مسطورا معتقد است: در راستای این طرح چندین طرح مشابه، با هدفی مشترک توسط سپاه و سازمان تبلیغات در حال ارائه است که بسیار در جهت آگاه سازی و جذب جوانان موفق عمل کرده اند، اگر تدبیری اندیشیده شود که این نهادها با هم تجمیع شوند و با توجه به اهداف مشترکی که دارند، بهتر عمل خواهند کرد و زمینه ساز پایگاه قرآنی شدن مساجد هم می‌شوند.

این روحانی فعال، نماینده طرح کرامت که توسط سپاه، اقدام به کمک های مؤمنانه به نیازمندان می‌کند، بوده و با توجه به اینکه مردم این محله جزو افراد کم برخوردار هستند، بودجه هایی در طول سال اختصاص داده می‌شود که در زمینه بسته های معیشتی و عمرانی و طرح فرزندآوری و … بکار گرفته می‌شود. در همین راستا در آستانه نوروز امسال که با بهار قرآن توأم شده، مبلغ ۴۰ میلیون تومان توسط سپاه جهت کمک های مؤمنانه به خانواده‌های نیازمند منطقه اختصاص داده شده است.

این روحانی پر تلاش هدف از این اقدامات را رفع مهجوریت قرآن می‌داند و می‌گوید: من علاوه بر اینکه روحانی و امام جماعت مسجد هستم، معلم آموزش و پرورش هم هستم و تنها هدفم لبیک به ندای رهبری و رفع دغدغه های مقام معظم رهبریست و عمل به حدیث پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله که فرمودند: من برای شما ۳ چیز را به یادگار گذاشتم، اشاره به قرآن و اهل بیت دارد، اهل بیت را در ایام ماه محرم و صفر و مناسبات گرامی داشته اما قرآن بسیار غریب مانده و بیشتر درمراسمات ختم از آن یاد می‌شود، سعی و هدف ما اینست که قرآن را از مهجوریت درآورده و وارد زندگی مردم کنیم ان شاءالله.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!